Fly Elika Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 skrawkami słów oplątany języczek z niedomkniętych nie lekko otwarte ciemno malinowe światło w odkryciu uśmiechu nie gaś przeceniaj słuch i nie mów nic ewentualnie przymknij drzwi albo nie wiem nic nie słyszę odgłosy skupiony w milczeniu zawył głód
teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 przyznam, że zaskoczyłaś mnie pointą...wiersz budzi refleksje serdecznie pozdrawiam Fly:-) Krysia
Fly Elika Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu , to cieszy, że budzi refleksje, taki był zamysł i jeśli tak wyszło to fajnie :) co do puenty ... mam nadzieję, że miło czy nie ... istnieje coś takiego jakby sie wczuć jak poczucie tego może i przyjemnego(?) głodu przed .... i zaskoczenie ,.... jak :-) puenta czy coś dalej z puentą ? ... chyba nie o to chodzi co dalej :) pozdrawiam ciepło :-)
Sfinks13 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Powiem tak bardzo ładnie to napisałaś, a zakończenie super, gdyż całość wiersza kieruje w inną stronę a tu nagle,, bach" i to jest bardzo ciekawe i pozytywne seredcznie 13
Fly Elika Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 dzięki 13-stko , świetnie, ze to odczytałeś... ... to te kilka czy kilkanascie sekund świadomego czystego .. i udało mi sie to na tyle złapać ... bach jest tym pozytywnym... bez bacha nic ccciepło :)
cammomille Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 czytałam dobrze chwyciłaś to o to to... Fly pozdróweczki
Rekomendowane odpowiedzi