Bernadetta1 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 nie zmieściłam cię choć zaszyłam pamięć jak dziurawą kieszeń gdzieś między opuszczaną szybą kwitną przekleństwa wsiadaj i zamknij drzwi dym z papierosa kreśli ósemki oddechem palce wybijają takt melodii o dwa akordy zbyt ciasnej na wrażliwość do jutra nie zapomnę kształtu cienia tyle mogę obiecać
kasiaballou Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wytłuściłam dopowiedzenia. taką Cię lubię czytać. - brej nocki :) kasia.
Bernadetta1 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wytłuściłam dopowiedzenia. taką Cię lubię czytać. - brej nocki :) kasia. witaj Kasiu:)fajnie ze sie widzi:)pozdrówki i pisz cos....nie widze Ci na orgu cosik:)Beata
teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Beatuś, powaliłaś mnie...super! Jak widzę nawiedziła Cię wena, grabulki najszczersze :) Pozdrawiam :))))) Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło Krysiu:):)pozdrówki ciepłe
Judyt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 dobre, z wyczuciem panującej atmosfery Beato jak zwykle J. płoniaście (:
Bernadetta1 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Judytko:) usciski:)
Rekomendowane odpowiedzi