zak stanisława Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, dzięki, pozdrawiam ciepło
Oxyvia Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dobry, dwuznaczny, bardzo wymowny wiersz. Buziaki. :-)
Toby Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zamysł konstrukcyjny intrygujący, czyta się płynnie (sic!)
Nata_Kruk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry pomysł na wiersz... bo i cóż tu jeszcze pisać. Zamykam całość jw , tak mi się najbardziej... Pozdrawiam... :)
zak stanisława Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WOW, ALE SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM takiej reakcji .dzięki OXY!
zak stanisława Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo, Toby, jak miłeo że wpadłeś i zatrzytmałeś się z miłym komentem. dzięki
zak stanisława Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry pomysł na wiersz... bo i cóż tu jeszcze pisać. Zamykam całość jw , tak mi się najbardziej... Pozdrawiam... :) Nato, dzięki pozdrawiam , ściskam
Rekomendowane odpowiedzi