Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Do muru przyparta uplotłam pocałunek dotykiem wspomnień chwila tęskni za chwilą czekam... zbolałą nadzieją przyduszona nie chcąc myśleć do snu uciekam a jednak... pozostał w milczeniu ...
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to dla własnego zrozumienia czytam przyparta do muru uplotłam pocałunek dotykiem wspomnień tęskni chwila za chwilą czekam przyduszona zbolałą nadzieją nie chcąc myśleć do snu uciekam a jednak pozostał w milczeniu ech, wspomnienia, tęsknota, czekanie...i na nic ucieczka w sen... lubię takie klimaty ładnie serdecznie pozdrawiam Justynko:-) Krysia
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to dla własnego zrozumienia czytam przyparta do muru uplotłam pocałunek dotykiem wspomnień tęskni chwila za chwilą czekam przyduszona zbolałą nadzieją nie chcąc myśleć do snu uciekam a jednak pozostał w milczeniu ech, wspomnienia, tęsknota, czekanie...i na nic ucieczka w sen... lubię takie klimaty ładnie serdecznie pozdrawiam Justynko:-) Krysia Dziękuje :) serdecznie pozdrawiam:)
cammomille Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 smutne i prawdziwie pokazane odczucie w intencji a jednak... milczenie i cóż , nic dodać nic ująć tak to rozumiem ten tylko żal tym bardziej smutne pozdrawiam
Sfinks13 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ciekawa całość chociaż smutny wierszopis serdecznie 13
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje ...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje ...
aluna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Tęsknota i pragnienie ...uszlachetnia związek! I to tu czytam! Słodko! Ania
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I dobrze czytasz Aniu:) serdecznie
manaika Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 bardzo mi się podoba..smutne jak cholera, ale prawdziwe.. pozdrawiam.
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie to ,że się podoba tak masz racje smutne i prawdziwe ...
Rekomendowane odpowiedzi