HAYQ Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - jest, właśnie taki. Po prawej stronie pod każdym wpisem wystarczy użyć "Cytuj". Po napisaniu cytat można oczywiście wykasować, albo zostawić. Pozdrawiam.
Ania_Ostrowska Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - jest, właśnie taki. Po prawej stronie pod każdym wpisem wystarczy użyć "Cytuj". Po napisaniu cytat można oczywiście wykasować, albo zostawić. Pozdrawiam. Wielkie dzięki, ale nie, nie o to mi chodziło. Wstyd się przyznać, ale wygłupiłam się jak klasyczna blondynka (a w rzeczywistości jestem blondynką:)). Nie zauważyłam – mam nadzieję, że tylko z powodu rannej godziny – że duża ilość postów spowodowała pojawienie się strony numer dwa. Jasne, że na pierwszej nie mogłam widzieć tych komentarzy, które znalazły się już na drugiej. Pozdrawiam - Ania Najlepszy kiler w całej Medyce Połamał zęby na blondynce Ale dlaczego Z powodu tego Złamał też karierę wspólniczce?
Da Silva Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Wspólniczka kilera z Medyki Ostatnio miała słabe wyniki Ale dlaczego Z powodu tego Straciła chęć do liryki.
Ania_Ostrowska Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Wspólniczka kilera z Medyki Straciła chęć do liryki Ale dlaczego Pomimo tego W prozie też sadzi byki?
Da Silva Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Sadził się kiler przebrany za byka Furda mu proza, furda liryka lecz nie ma powodu do wzięcia rozwodu trzeba za rogi wziąć byka.
Da Silva Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Kiler z Medyki chciał ustrzelić dzika A tu wśród krzaków zwierzę umyka. Do strzału się przyłożył, Od razu je położył. Teraz musi zapłacić za byka.
Duilla Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kiler wzięty w jasyr wrogowi wodę leje lecz czemu swych kwiatów w domu nie podleje?
Da Silva Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Czarniawy kiler z Milwaukee Postanowił działać bez zwłoki. I z tego powodu Wyniósł do ogrodu Własnej teściowej zwłoki.
Rekomendowane odpowiedzi