Mateusz Kielan Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 zapominam najpierw numery telefonów później nazwiska imiona i twarze wieczorami nie jestem sam pojawiają się znikąd wszystkie złe uczynki milcząc siadają w ciasnym kręgu i muszę patrzeć w puste oczodoły jak pijak stawiając z uporem po wielokroć pierwsze kroki chcę być psem na czworakach skowytem wyżebrać zrozumienie przebaczenie jeszcze chcę być psem kotem cieniem jeszcze
Judyt Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 pierwsza zwrotka jak dla mnie w porządku druga trochę rozbawia czytelnika, abstrakcyjna, J. (:płoniaście
Pan_Biały Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 sądziłem że tylko ja taki jestem, a jest nas przynajmniej dwóch. podoba się ale dlaczego to nie mój pomysł? (zazdroszczę:)).pozdro
Mateusz Kielan Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Dziękuję za komentarze. Panie Biały- Pan wie, co myślę. Jestem nikim, więc chciałbym być ...
Fly Elika Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 w dobrym zamyśle jest ktoś, kto móglby być dla mnie wszystkim,,, szczery, uczciwy i czuły... ale ciągle martwiłabym się, żeby z tego dobrego zamysłu nie działa mu się krzywda i nie cierpiał
Mateusz Kielan Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Fly Fliko - gdybym tylko mógł...myślę, że nosiłbym Cię na rękach... Pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 dziękuję...ach miło słyszeć, bo to dla kobiety i romantyczne... na szczęscie jeszcze chodzę ... chyba przyśni mi się lektyka, :))) i może cesarz dobrotliwy teeż :)) dobranoc i pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 ech, czym to mógłbyś być jeszcze? może po prostu takim zwyczajnym, ale bliskim mi człowiekem? serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Anna_Para Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Jakoś mi strrrraszno i blisko z nastrojem tego wiersza i uczuciami peela! Poprawiłabym psem kotem na "psemkotem"- ale po co? Nie wiem! Podoba mi się! Pozdrawiam, paraanna. Acha! Nikt nie jest "nikim":)
Rekomendowane odpowiedzi