Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 na pustej ziemi go znalazł wśród dzikiego wycia gardzi Skałą co zrodziła nie raz wstyd ci było za ludzkie rozłupnie na pograniczu znaku sięgasz tam czasem dziczeje kołysana przy starym domku z papy westchnienia
Pablo_Pikaso Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Witaj Judyt Crux interpretum rozjaśnisz coś? proszę Paweł
Sfinks13 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 myślę i czytam i chyba poczekam na komentarze, gdyż cięzko to rozgryżc ale chyba był taki zamiar Autorki serdecznie 13
Judyt Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Paweł dziękuję za depnięcie pod Nie tyle crux ile zawsze dla zwykłego człowieka mam nadzieję, że nie odstrasza kwiat dla człowieka, warto pzyjrzeć się mijanym winoroślom, a pochyłość ewidentnie człowiekowi służy, J. (:płoniaście i bardzo proszę
Judyt Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o..no to myślałam, że kwiat mniej zawiły (:J. dzięki serdeczne za depnięcie pod Sfinksie płoniaście
Zbyszek_Dwa Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Czytam i czytam bo dobrze się czyta :) i wychodzi długa samotność i przemyślenia różniste Pozdrawiam Judyt:)
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 bardzo misie kursywa, a z niej wynika dalsze, sens znaku i ludzkie zdziczenia i tylko ta malwa przy starym "domku z papy" niezmiennie rozkołysana; Judytko taka garsteczka luźnych refleksji Serdecznie pozdrawiam :) wciąż zamyślona
Judyt Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku serdecznie Ci dziękuję za depnięcie pod cieszę się, przemyślenia tak(...) płoniaście (: J. mm ..może 'artysta' musi być samotny żeby umiał coś powiedzieć innym
Judyt Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No..dziękuję Teres pięknie za wierność, taki domek z papy by mi się przydał nie tylko mi, zamyślona również, a malwy nawet rosną na skrzyżowaniach polnych dróg, serdecznie J.(:
Rekomendowane odpowiedzi