selavie Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Łódź: kradł torebki na skrzyżowaniach zamach w stolicy indonezji zobacz zdjęcia upadło biuro podróży kopernik egipt all inclusive gorąco patrz mapa kąpielisk Promieniowanie większe jest niż w czernobylu nikt nie ma piękniejszego ciała niż giselle przyjechałem wyrównać porachunki z wentą nieznany utwór jacko wyciekł z sieci adriana lima prezentuje brzuszek w usa rekinów bronią ich ofiary to nieśmiałe zwierzęta suka adoptuje pandy epoka lodowcowa numer trzeci zwiastun już harry potter i książę półkrwi jak rzucić palenie klimatyzacja w domu zagłada domu romanowych straszne brazylia nie dała szans reprezentacji hit to obuwie sportowe adidas prawdziwy tunning już dostępny w polsce chce wykorzystać sławę aby pomóc innym co się wydarzy nam w nowym sezonie
HAYQ Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 o głupocie mediów i "szoł mast goł on" selvie, można wiele, ale to, to już było... szkoda tylko, że nic ciekawego w wierszu i nowego z tego nie wynika. Pointa też jakaś by się przydała - zaskakująca. Tu już w drugim wersie wiadomo o co chodzi i za długie - czekałem, czekałem i się nabrałem ;)) Skróć trochę, albo powiąż ''wybrane przez siebie" informacje w jakiś zwięzły przekaz, ironię, czy cokolwiek, co stworzyłoby nową wartość. Pozdrawiam.
bruno seping Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 hayq, a może właśnie w tym jest metoda - poranny przegląd prasy: nowe wydarzenia, zdarzenia, nowości, wiadomości... a to wszystko jakby już było i niczym nie zaskakuje. i ten wierszyk jest właśnie taki sam - niby nowy, a już wiele razy napisany. jak codzienność. pzdr:)
HAYQ Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 nie, no wytłumaczenie zawsze się jakieś znajdzie ;)) Starałem się delikatnie dać do zrozumienia (coby nie zniechęcać), że to łatwizna jest, a nie Andy Warhol ;p Wiadomości można zebrać w różnoraki sposób. Ośmieszając, drwiąc, piętnując, albo smarując wazelinką - tu najlepiej by było na koniec się porządnie porzygać. Czyli przeżyć coś. A tu nic, panie... spisane ino z gazety na chybił trafił i tyle. :) Do miłego.
bruno seping Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 no własnie o to chodzi, ze tu nie ma nic. i zadajesz sobie takie pytanie, dlaczego tu nic nie ma, po co to pustosłowie, gdzie jakiś sens? czujesz się rozczarowany... i to jest właśnie to coś:)
HAYQ Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 No dobra :)) niech Ci będzie - dla mnie to "jesień czejenów". Byłeś? Nuda panie, 3 bite godziny nudy, haha. Jak ludziska po półtorej godziny zaczęli się ewakuować, to ktoś z sali krzyknął: Ludzie, co jest k*wa! Łestern leci! O... i wtedy nareszcie zrobiło się wesoło, do końca. Dlatego zostałem. :)
bruno seping Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 o kurka. łesterny to ja tylko niemiecko - jugosłowiańskie oglądałem, te o winnetou:) tam jest właśnie też takie "coś":)
HAYQ Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 oj, chiba niemiecko - rumuńskie. Wnnetou, to Rumun był, podobnież ;P
bruno seping Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 skoro to dla ciebie takie ważne, to ok, niech ci będzie:)
HAYQ Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 nie chodzi o to czy dla mnie ważne, ważne z uwagi na Winnetou, może się obrazić ;P Amerykanie też nie odróżniają polskiego od rosyjskiego. Mnie to wkurza, Ciebie nie? Dobranoc.
bruno seping Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 niech najpierw odróżnią swój od angielskiego;P
Rekomendowane odpowiedzi