Naphtali Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Kimże jest Bóg? Ja Ci odpowiem Gdzie ja go znajdę? Za chwilę się dowiesz Po co mnie stworzył ? Poczekaj moment... Skąd tyle zła? Od blasku monet Wyduśże wreszcie, gdzie ta istota nieznana, którą tak boli grzechu rana !? Czekaj cierpliwie, zaraz go ujrzysz Chcę go poznać ! Doktorze - cierpieniu mu ulżyj
tojawor Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Pod jaworem też i łzy to i nie Laura ani Filon takie łzy Anny Kareniny z powodu utraconego dziecka wspomnienie grzybów trujaków purchawek obrazki Tomek
Kamertonka Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 wł to mnie ruszyło nawet bardzo w moim odbiorze jednak trudno przejść przez to "mu" w ostatniej linijce ukłony
Naphtali Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wsparcie. Mam pytanie jednak - Czy "mu" jest aż tak rażącym błędem? Nie wziąłem pod uwagę, że to słowo może być źle użyte. Pozdrawiam
Kamertonka Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wsparcie. Mam pytanie jednak - Czy "mu" jest aż tak rażącym błędem? Nie wziąłem pod uwagę, że to słowo może być źle użyte. Pozdrawiam to nie była krytyka jestem pokojówką raczej raczej nieczepliwą przeczytałam jego np i wcale nie miałam pod górkę pisz sobie dalej, a ja będę sobie dalej czytać jak mi posmakuje to dam znać ot .ozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi