Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 od pierwszego uczucia łaknienia powietrza smakiem wypełnionego czytaniem codziennego menu z obietnicami przyjemności kolejne talerze zegarów wytarte wskazówkami życia z klątwą niedosytu przy stole mamiącym pejzażem ze sztafażem od pierwszego kęsa rzeczywistości na rachunkach pro forma przybywa napiwków w pamięci czekasz aż zapłacę
aluna Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Oj zakręciłeś piękną poezją... i ten sztafaż...niesamowicie chociaż smutnawo ,pewnie taki zamysł autora! Cieplutko! Ania
ula Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 a jednak się zdecydowałeś.. podoba mi się, jak zostały wkomponowane uczucia niedosyt, żal.. melancholia z przyjemnością przeczytane pozdrawiam:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę smutnawo, ale jak chcę napisać coś bardziej rozrywkowego to wychodzą straszne głupoty. ;) Pozdrawiam serdecznie krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, Twoje wydawanie się jest prawidłowe. Trochę gorąco, więc czasem przydaje się coś zimnego ( jak kalkulacja ). ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że, pomimo podobnego pomysłu nie zostałem przez Ciebie zrugany. Chodziło mi to po głowie ze trzy dni. Kiedy czytałem Twój wiersz zastanawiałem się czy powinienem swój dołożyć. Myślę że jednak zawarliśmy troszkę inne przemyślenia w podobnych słowach. Ciekawe. Serdeczności krzysiek
Judyt Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 refleksyjnie u Cię, zdaje się, że za tamte pejzaże nie zawsze można zapłacić, uczuciowo J.(:płoniaście
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Płaci się za wszystko, różną walutą, najczęściej uczuciami. Czasem samotnością lub rozterką, nostalgią. Pozdrawiam krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi