Mateusz Kielan Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Raz pewien Wojtuś z Pernambuko zadziwiał wszystkich swoją sztuką. Rozdawał razy i wiele razy plebs uszczęśliwiał nauką.
Wojciech_Jakowiec Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Znam go! W Brazylii z nim byłem. Z nim się wespół nauczyłem od moderatora: "Cnotą jest pokora! Tu - limeryk!!!" W pierś się biłem!
gżegżółka Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Wiecie że Wojtuś (stan Idaho) O to jest najprawdziwszy macho! Już dam wam dowody Ten typ kroplę wody (UŚmiech!) popija wódy flachą!
Wojciech_Jakowiec Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 OJ, zwiewać do USA już czas. SZans przy Gżegżółce nie ma nikt z nas. ACh! Nie popiszę tu, nie. UNia ciasna stała się. EKstra teksty. A ja... mówię pas.
gżegżółka Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 WOJtek ze wsi Wał TEKsas na cel brał NIEraz blagier MÓWił: "Szwagier PASzport wziął i zwiał!"
Rekomendowane odpowiedzi