paper_doll Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 mam za sobą "Dead Snow", norweskie połączenie "Shaun of the dead", "Evil dead", "Braindead" itp (dead, dead, dead.......) :) przekomiczne, przeobrzydliwe, przewtórne :) cudowny hołd dla gatunku. polecam na sobotni wieczór z ukochanym, ja się z moim bawiłam wspaniale :) P.
M._Krzywak Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Widziałem - fajne :)) W tym tygodniu polecam: "Ultima Parada 174" - mocna obyczajówka o Rio de Janeiro, "Drzewo cytrynowe" "Królik na księżycu" "Anioły i Demony" - pop filmowy, ale wciąga "Trzy Królestwa" - strasznie barwny film
Olesia Apropos Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 ja oglądałam "Horsemen" i "Udręczonych" pierwszy w porządku, takie popłuczyny "Siedem", ale ok, i Dennis Quaid fajny "Udręczeni" - uroczy schemat, jak dla mnie do oglądania bardziej o 10 rano niż o północy, no ale ja się bałam nawet "Klątwy" ;p Krzywak, na te "Anioły" to się zdobyć nie mogę, bo nazwisko autora skutecznie hamuje, ale skoro mówisz, że wciąga...
stokrotki w rosole Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja widziałam ostatnio fajne takie body malutkie w sklepach z ubrankami. Ale nie kupuję jeszcze, bo nie wiem jaki rozmiar, żeby później nie były za małe:))
paper_doll Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, dla mnie ten film to tragedia w trzech aktach :) Nie dało się oglądać, obśmiałam się chyba bardziej niż na "Dead snow" ;) Hmmm, były sytuacje, że bałam się patrzeć w ekran. Ale schematyczny do bólu - to fakt.
adam_bubak Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na początku o ile pamiętam jest generalnie taki sam :D
adam_bubak Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to to było norweskie? i to by było tyle jeśli chodzi o oglądanie ze zrozumieniem :D
Magda_Tara Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to to było norweskie? i to by było tyle jeśli chodzi o oglądanie ze zrozumieniem :D :D :D to nie było oglądanie "ze zrozumieniem" to było oglądanie "z ukochanym", a to stanowi różnicę, może niewielką ale jednak ! :D
Magnetowit_R. Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 dead snow - hicior! (jak sie myslec nie chce) ja powtorzylem Delikatesy, a z tłumu przecietniakow.............bajka Koralina - każdemu poleca,, mnie jako ojca 7latki rozwaliła. nie tylko dla dzieci.
Marcin Gałkowski Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 ostatnio w czasie mocno metafizycznego wieczoru włączyliśmy z kumplami 'Dzikość Serca'. Lynch niszczy=)
M._Krzywak Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 paper_doll - a ja lubię takie zagadki, mimo, że i Hanksa nie znoszę i "Kodu" nie zmęczyłem i książek nie czytałem. Może to taka pora była, że wciągało :) A z horrorów ostatnio to same kiszki - właśnie "Udręczeni", "Horsemen" też nieciekawy - wszystko to na jednym motywie oparte - i nudne. No i "Piątek XIII" - porażka na całej linii. Bardzo fajny jest "Eden Lake" za to.
paper_doll Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to to było norweskie? i to by było tyle jeśli chodzi o oglądanie ze zrozumieniem :D :D :D to nie było oglądanie "ze zrozumieniem" to było oglądanie "z ukochanym", a to stanowi różnicę, może niewielką ale jednak ! :D otóż to :) i już nie udawaj Adamie B., że nie zrozumiałeś :D
paper_doll Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mi się w ogóle nie podobał. Strasznie irytujący.
Magnetowit_R. Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mi się w ogóle nie podobał. Strasznie irytujący. a mi sie średnio podobał
f.isia Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 a ja ostatnio widziałam "fajną" wylęgarnię drobiu trzy razy ją oglądałam - od środka za trzecim, to nawet nie potrzebowałam klipsa na nosie teraz dla odmiany obejrzałabym sobie jakiś fajny horror, ale raczej z zewnątrz ;P macie może jakiś namiar? (znaczy linka)
adam_bubak Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to to było norweskie? i to by było tyle jeśli chodzi o oglądanie ze zrozumieniem :D :D :D to nie było oglądanie "ze zrozumieniem" to było oglądanie "z ukochanym", a to stanowi różnicę, może niewielką ale jednak ! :D :D dobre w zamian mogę zrobić głupią minę :D
adam_bubak Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D :D to nie było oglądanie "ze zrozumieniem" to było oglądanie "z ukochanym", a to stanowi różnicę, może niewielką ale jednak ! :D otóż to :) i już nie udawaj Adamie B., że nie zrozumiałeś :D ja??? w życiu!!!!!!
adam_bubak Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jasne, że jak goła to fajna
Franka Zet Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 W TVP2 "Popiół i diament" i znów podziwiałam Zbyszka Cybulskiego - jak on grał, to był zaledwie rok 1958. Diament.
Rekomendowane odpowiedzi