Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jednak :-).
Nata_Kruk Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho.....:P... bo się wyda...
Wilcza Jagoda Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??? nie wydało się,nie wiem w czym rzecz :P niziutko...:)))))Nato
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak sobie myśli gdy leci na siołem że ta moja wolność to w oczy was kole uwiązane dwunogi drepczące po ziemi nauczcie się wreszcie każdą chwilę cenić pracować zarabiać pomagać gdy trzeba a nie tylko wołać: Biedroneczko leć do nieba... pozdrawiam Jacek
Wilcza Jagoda Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak sobie myśli gdy leci na siołem że ta moja wolność to w oczy was kole uwiązane dwunogi drepczące po ziemi nauczcie się wreszcie każdą chwilę cenić pracować zarabiać pomagać gdy trzeba a nie tylko wołać: Biedroneczko leć do nieba... pozdrawiam Jacek słusznie Jacku, mądre słowa, a jakie rymy, mmm bajka ! kłaniamsie W>J>
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Dla nieroba to piweczko wychłepcze pod krzakiem a chlebem to biedroneczko podziel sie z biedakiem. Chyba ci pod dębem mieli za dużo w czubie i przypomiały im się dziecięce lata wysłając biedną biedroneczkę po chleb do nieba. Pozdrawiam serdecznie.
Wilcza Jagoda Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety Bolku, a do głowy takim różne głupie myśli przychodzą, np, spalic kosz na smieci co stał przy ławeczkach :P dzięki za wgląd i miły komentarz pozdry W>J>
Marcin_Erlin Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Houk! Rzadko komentuję wiersze, czytam Was, poeci z poezji.org, ale nie komentuję. Tak jakoś mam. Twój mnie zainspirował! Wow! Znowu będę miał niespokojne sny..... Przepraszam, ale ja dzielę poezję tylko na taką, co daje sny i pozostałą....
Wilcza Jagoda Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Snij M.erlinie, śnij, oby sen się nie? ziścił, nisko! zajrzyj na opowiadanie, urosło :P
Wilcza Jagoda Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 wyciągnęłam z pudełka obrazków stos zapomniany błysnęły złote wspomnienia zniknęła nicość z twarzy mignęła jesiennym obrazem radość wysypana z pudełka to wieczory spędzone razem które przysłania dziś mgiełka
Rekomendowane odpowiedzi