Anna_Para Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Dziś nie będzie wiersza-koc! I...i koniec tej poezji! Rozlane mleko i noc! I...i żadnych… wierszy! Zawieszam zawierszanie! I...i niech się…zawieruszy! Zarządzam odduszanie! Dość mam tej mojej duszy. Ty tylko „ja” i „myśl” Ja tylko „serce”, „Słońce” Chcesz iść, to sobie idź! Każdy kij ma dwa końce!
Sfinks13 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 ładny i madry przekaz bardzo się spodobał serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 eksplodowała bomba emocjonalna i ... odgłos wybuchu trudno zapomnieć... Anno, ciekawy sposób nakłaniania do refleksji :) serdecznie pozdrawiam :-)
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Wylewewność Autora ...a jakże podoba się bardzo ,,,ale też zasmuca! Myślę że taki właśnie ...nastrój ....skąd ja to znam?! Całuski! Ania
Anna_Para Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 To taka awanturka z przymrużeniem oka! Kto zna ten stan o 4. nad ranem, rozumie pomiotkę liryczną do granic możliwości! ( W słowie pomiotka nie ma błędu). Wszystkim dziękuję za uśmiech nad wierszykiem. Bałam się, że będzie lanie!
Anna_Para Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Alunko, dzięki za smuteczek! Ale to tylko pyskówka, nie pierwsza i nie ostatnia! Zaraz będzie dobrze!:) Pozdrawiam, Parapoetka.
AnkaJ Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 "Ty tylko „ja” i „myśl” Ja tylko „serce”, „Słońce” ...bardzo bliskie mi... no i potem ten kij, ale jakoś nie mam satysfakcji, że ma dwa końce Ty pewnie też... a moze jednak, bo tam wykrzyknik krzyczy! Cieplo Anno AnkaJ
Anna_Para Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Nie mam satysfakcji! Mam żaaaal! Jak jasny piernik! Ale to nie ja, to peelka! Dobrze jej tak! Niepokorna sekutnica! :) Dzięki, AnkoJ
Franka Zet Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Znów zabawa słowami - inspirująca. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta cząstka najlepsza, trzymaj się tego - to Twój talent: rozwój słowa z rdzenia. Pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi