Szkic Tylko Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 jeszcze zalegają uśmiechy pomiędzy płytkami zgubione wczoraj wykręcało się szaleństwo piruety oddzielały ucieczki znowu potknął się o rozsypane pocałunki świt
zak stanisława Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetny, zaskakująca puenta :)pozdr.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 podoba mi się, małe zgrabne, każda litera zdaje się być na swoim miejscu i dobrze im tak, pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Kilka uwag - wprowadzony nastrój wczoraj bardzo trafnie skojarzony z "uśmiechem, ucieczką, tańcem [piruety],szaleństwem" - dla mnie to delikatny powiew wprowadzenia do puenty, gdzie "pocałunki" wyjaśniają wprowadzoną w 1 strofie sytuacje liryczną. Zastanawia mnie czas - "znowu", bo to odbiera mi poczucie takiej inicjacji jednoosobowej - co daje swobodny wybieg dla uniwersalnego "świtu", który zastaje owych "szaleńców" wciąż i wciąż. Mam nadzieję, że nie pomyliłem sensu, w każdym razie podoba się. Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Wróciłam tu, bo wczoraj tylko przeczytałam, odczuwałam niedosyt. Muszę pochwalić! No muszę! Dobre, Panie Szkicu! I piruety i rozsypane pocałunki! Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 bardzo dobry mało słów a konstrukcyjnie , J.(:płoniaście
Luthien_Alcarin Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 pierwsza strofa jakos mi nie pasuje, byc moze zbyt poszatkowana, zbyt nijaka.. za to bardzo na plus puenta- delikatna i klimatyczna Pozdrawiam Agata
Szkic Tylko Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetny, zaskakująca puenta :)pozdr. dziekuję i za komentarz i za chwilkę poświęconą :)
Szkic Tylko Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. " male zgrabne" :) dziękuję i do poczytania:)
Szkic Tylko Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy dzień może być tak wyjątkowy. I idealnie byłoby gdyby witał ich świt. Niestety on przynosi czasami rozczarowanie, stąd "znowu". Choć gdy zmieni się jeden z szalenieców może warto znów zaryzykować obłąkańczy taniec?.. Ale na Twoje odczytanie też muszę sie zgodzić:) Dziękuję za wnikliwą analizę i pozdrawiam
Szkic Tylko Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny:) Serdecznie:)
Szkic Tylko Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję Judyt, też cenię oszczędnosć w słowach:) słonecznie:)
Szkic Tylko Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak mogę sie cieszyć ze cokolwiek na plus;) przemyślę to poszatkowanie. pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi