Mr._Żubr Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Jazda samochodem? Motorhead, Motorhead i jeszcze raz Motorhead. Linków nie podam, bo musiałbym dolinkować ich wszystkie kawałki. PS. TO PRAWDA
amerrozzo Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Guzik prawda.
amerrozzo Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znany jestem z tego, że miło zaskakuję kobiety. Na tym oczywiście moje zalety się nie kończą. Jestem też - dla przykładu - bardzo skromny. Pozdrawiam. O tak :D Skromność to Twoja największa zaleta :)) Nie największa, ale rzeczywiście duża.
adam_bubak Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 to na początek: www.youtube.com/watch?v=H4PN7Xbexq4 ale ja nie mam prawa jazdy :D
adam_bubak Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=iX-7u9OzH9o
adam_bubak Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=srzUIQ80Nms www.youtube.com/watch?v=zCjtt2ViTuU&feature=related
adam_bubak Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=4oaOQ1cQwt4
adam_bubak Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=HNea8EGAPiw
adam_bubak Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O tak :D Skromność to Twoja największa zaleta :)) Nie największa, ale rzeczywiście duża. to tak jak ja: Adam HTM ;)
Rekomendowane odpowiedzi