bazyl_prost Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 w tysiącu słów odwracam głowę świat nowy rozbrzmiewa nie nie hałasu przeslij mi lasu kawałek albo źdźbło trawy albo kwiat cały szkwały skały i kamienie tylko nie diamenty bo to wiek przeklęty
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ze skrętami ...to przesada...chociaż w dzisiejszych....zapale nawet wykręta ,dla świętego spokoju!
Fly Elika Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 teraz i mi się też podoba :) wreszcie coś ruszyło u ciebie Bazylu :) sorry
bazyl_prost Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 ja muszę mieć atmosferę idealną, chociaż nie wiem co masz na myśli i po co to sorry, ja nie muszę tego używać, właściwie, Eliko, to wypraszam sobie, mnie się nie popycha, nie wiem kto Cię skonstruował co to znaczy ruszyło, że serce z kamienia czy co?
Fly Elika Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 takie moje wrażenie, może nie powinnam do Ciebie zaglądać, ale skoro ty do mnie zaglądnąłeś z rzuceniem półtekstów, bez opinni , to zainteresowało mnie co sam piszesz. Myślę, że nie musi nam się nawzajem podobać co piszemy, bo mamy tak kontrowersyjne opinie i przez to też i może wypatrzanie rozumienia. Tak bywa i czasem na to się nic nie poradzi :)
Sfinks13 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 ciekawy wiersz podoba si e w całości serd. 13
Rekomendowane odpowiedzi