Szkic Tylko Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 znowu jestem Adamem miejsca których nie odwiedzę nazywam i ludzi bo świat wyczerpuje się w bramie niewinności przymierzam dziesiątki twarzy bez lustra prostuję wykrzywione pytanie odgaduję zanim padnie odpowiedź
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Gdybym mogła doradzić:inaczej połamałabym wersy: bo- z drugiej do trzeciej; a także- świat się wyczerpuje, proszę nie zostawiaj "się" na końcu wersu, zdania. Ale nie wymądrzam się, broń Panie! Pozdrawiam! Podoba mi się to nawiązanie do Genesis.
Szkic Tylko Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ ja lubię takie wymądrzanie się;) tak rzeczywiście lepiej wygląda: miejsca których nie odwiedzę nazywam i ludzi bo świat się wyczerpuje w bramie niewinności Dziękuję i pozdrawiam słonecznie :)
Sfinks13 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Oprócz formalnego zapisu, jest to ciekawy przekaz i podoba się serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi