magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie pytaj o zlepki westchnień na ustach poprzednich podglądaj co obnażam uśmiechem półprzymkniętym zgaduj którędy prowadzi mnie zapach gdy patrzę gdzie indziej wysnuwaj kiedy papierem senności po coś szeleszczę drabinę na księżyc zazdrosna (nie podpowiem więcej) [sub]Tekst był edytowany przez magda dnia 22-06-2004 05:12.[/sub]
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak zatłuc kryzys twórczy? Pomóżcie, jeśli zaatakujemy watahą , moze szybciej pryśnie...
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jesli tak wyglada Twoj kryzys to niech on potrwa jeszcze chwile..Niech sie naciesze tym pieknem.. A jak w takim razie musi wygladac rozkwit kwiatu twej tworczosci..?
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmmm... ja też ostatnio przeżywam taki kryzys... Może lepiej nic nie robić, to sam przejdzie szybciej?A wiersz mi się podoba pozdrawiam.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To ja dołączam do grona posiadaczek malutkich kryzysików twórczych Ale fakt Magdo, jeśli to jest Twój kryzys... w każdym razie mnie on się bardzo podoba!Co do radzenia sobie z nim pewnie, że nie trzeba robić czegoś, samo powinno wrócić, prawda? Serdecznie pozdrawiam Natalia
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jest taka teoria matematyczna mówiąca ile razy trzeba złożyć kawalek papieru, zeby powstał słupek sięgajacy do naturalnego satelity ziemskiego. Teoria poprawna matematycznie ale trochę nieżyciowa i mało realistyczna. Lepiej ci teraz z tą drabiną?
Malgorzata Stypulkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kryzysy przechodzi kazdy trzeba wziąć na przeczekanietrochę cierpliwości i kryzys ustanie
Gość Dawid Ciesla Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ten wiersz jest bardzo przyjemny! Czyta się lekkoi aż bije nastrojem. Podoba mi się, po prostu. Jeden z lepszych jakie ostatnio czytałem A kryzys? Ja żyjęw takim kryzysie twórczym Czasem mija i wtedy powstaje wiersz. Ciesz sie, że mgo masz, bo rączki byś pogubiła od pisania
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powtórzę podmiotowi lirycznemu A poważniej: ja stawiam na to samo, na nie zadawanie pytań banalnych i nie dawanie oczywistych odpowiedzi. I bez tego potrafi być ciekawie
Anna Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pozwolę sobie zadać pytanie : jeśli tak wygląda Pani kryzys, to jak wygląda pełne natchnienia tworzenie ? Ten "kryzysowy" wiersz bardzo mi się podoba !Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi