aluna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 światło promieni zachodzącego słońca w łuku grafitowych skał złoto-białe żaglówki znikają olśnieniem nicością dnia
Sfinks13 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ładna ta ,, wizja" jednak wydawało mi się , że piszesz o gwiazdach, ale złoto-białe, znikają już zmieniły mój tok myślenia a szkoda, gdyż wizja gwiazdozbiorów ciekawy motyw w tym zapisie. Myślę i nie potrafię pojąć końca sorki ale może mam tępy umysł, a chmury też ciekawy mają wymiar serdecznie i ciepło 13
aluna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dziękuje bardzo 13-tko za czytanie mojego przemyślenia! A ta puenta to "chociaż by najpiękniejsze przemijają nie ubłagalnie ,nie zatrzymamy",takie moje ,przepraszam że się naraziłam za nieokrzesanie! Uściski!
teresa943 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, że "znikają olśnieniem nicością dnia", szkoda, że "ta nocość"... każdy dzień ma przecież jakieś tam dobre owoce...ale co tam ja...zawsze uczepiona nadziei...i przez jej pryzmat patrzę ... serdecznie Aniu :)
aluna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 I właśnie Droga Krysiu o to...chodzi ! Byłam ciekawa kto się zbuntuje i odczyta?! To ty jak zawsze! Przypłyniemy rano nowym żaglem! Całuski! Ania
Sfinks13 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko ja bym tak napisał w tym temacie , gdyż intryguje i taką wzbudza refleksje, że piękny dzień chociaż minął i tak świat jest piękny, a nawet piękniejszy nocą:):):):) seredecznie i ciepło] buzka 13
aluna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko ja bym tak napisał w tym temacie , gdyż intryguje i taką wzbudza refleksje, że piękny dzień chociaż minął i tak świat jest piękny, a nawet piękniejszy nocą:):):):) seredecznie i ciepło] buzka 13 I właśnie 13-tko ma wzbudzać emocje ....bo oczekujemy ...a tu nagle znika nadzieja jak złota mgła ,ludzie idą do pracy ,jak mój syn po wypadku ...i wypowiedzenie???!!! Nadzieja...musi byc ,ale to tylko nadzieja....tylko co ?! Promiennie!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wieczór- odejście. Ponadczasowe. monumentalne w prostocie. Pozdrawiam Wizjonerkę. Miłego...
aluna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Och TY ...czytelniku,POETO! DZIĘKUJĘ! Uściski!
Rekomendowane odpowiedzi