aluna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 prasuję codzienność parą umyka wiem wiem jutro to samo od świtu po noc nie śpię zmywam makijaż doby żelazkiem przypiekam by wypalić co boli tak spaliłam sukienkę tę ulubioną nigdzie nie wyjdę nie ma po co posiedzę poczytam w piżamie stokrotnej
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Milutkie zamyślenie, szara codzienność i ból. Czasem bywa, że radość jest tylko przerwą w smutku. Milutkiego...stokrotnie.
aluna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dziękuje Mirku za czytanie...stokrotnie! "w życiu piękne są tylko chwile...." ot co...! Uściski!
Anna_Para Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wiem, że to pewnie literówka, Pani się to nie zdarza, Aluno! "tę ulubioną" sukienkę. :) Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dziękuje Droga Anno za ...i za czytanie! Przepraszam! Uściskuję!
Pablo_Pikaso Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 czasem zdarza się (o zgrozo!) że muszę coś wyprasować i jak ja wtedy cierpię:) w formie jaką Ty Aniu przedstawiłas zdecydowanie już tak nie przeraża na pewno ładnie jak tak sobie siedzisz w tej piżamie w stokrotki niektórzy wolą np medytacje... a co tam rozejrzę się po sklepach:) pomedytuję w piżamie w...:) zapodałaś fajny sposób Aniu na... szacuneczek
aluna Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dziękuję Ci że zechciałeś poczytać....i wyrazić swoje ...ha...ha..! Masz rację Drogi Poblasko...a jakże polecam! Pozdrawiam! Ania
Puszka Balbinki Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 O tak, tak lubie... niby taka szara, a my o niej jak o krolewnie. Pozdrawiam
aluna Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dziękuje za lubię...Balbinko! Całuski! Ania
teresa943 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 sorki, przegapiłam taki fajny wiersz... cudowny sposób prasowania...życia i ta piżama "stokrotna" jakże mi bliska :) serdecznie i cieplutko pozdrawiam prasowaczkę :):) Krysia
aluna Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja Krysiu Droga dziękuje za fajny...! Całuski!
Rekomendowane odpowiedzi