Szkic Tylko Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 na miejscu suflera milcząc sztywno dziewczynka z połową głowy rozdziela kwestie życia i miłości papilarny rebus jednego spotkania Julia nie wyjdzie na balkon dziewczynka bez głowy lat dwadzieścia trzy jest martwa
Fly Elika Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 wiesz ciekawy twój tekst :// a jak by ci się podobało coś takiego Recepta Pewne "wieczne dziecko" z ćwiartką głowy chodziło do szkoły i nawet się uczyło, ale coś jakby słabo z nauczeniem było Szkoda wielka.. dzisiaj tego dziecięcia Niech nadal tak zawzięcie! - nauki pobiera!
kasiaballou Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak milczy i to sztywno nie jest w stanie zająć miejsca suflera, a tym bardziej rozdzielać czegokolwiek - bez sensu - podobnie druga; bezgłowie, jako takie uśmierca każdego ;)
paper_doll Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Takie trochę, ee, mangowe ;) Proszę próbować w Warsztacie :) P.
Rachel_Grass Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 jestem Julią, hę? zbyt nachalne to odniesienie do Poświatowskiej, przesadzone zdecydowanie. ale pierwszą, ze względu na napięcie teatralne included, biorę
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Po prostu mi się nie podoba. I co ja na to poradzę? Do poczytania.
adam_bubak Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. papilarny rebus jednego spotkania - nie mam pojęcia co to znaczy, ale bardzo mi się podoba, a reszta - szkic tylko :)
Szkic Tylko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh a w warsztacie cisza. pozdrawiam:)
Szkic Tylko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za radę, pomyślę jeszcze nad osłabieniem odniesienia do Julii. pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi