teresa943 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 słońce coraz niżej przed wieczorem na przekór smętkowi biegnę dokądkolwiek i nastrajam się zachwytem przy drodze pachnie grusza gdy wiatr strząsa biel dzika róża cała w pąsach taka prześliczna inspiruje i rodzi koncept liryzmem rozkwita
aluna Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 No tak wlaśnie jak u mnie...Droga Krysiu! Wiersz zabieram z sobą ...bo całe moje....ooj zrobiłam sie zaborcza! CAŁUUUUSKI!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Lubię piękne widoki, chmury nastroje momenty. Nie wielu to potrafi w wierszach ukazać tak jak Ty i Koleżanka. Fajnie. Miłego- Fan.
teresa943 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w każdej pochwyconej chwili można znaleźć zamysł wiersza...zależy to jednak od umiejętności "wewnętrznego" widzenia... cieszę się, że czujesz podobnie Aniu:) i bądź zaborcza :) to dla mnie dodatkowy powód do radości:) dziękuję :)))) UŚCISKI!
teresa943 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to jest sedno...umieć (i chcieć) podzielić sie tym, co się lubi! Ty robisz podobnie :) Rozczuliłeś "fanem"...bardzo to miło z Twojej strony :) Dziękuję. Fantastycznego popołudnia z "królową" :-))
stokrotki w rosole Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 podzielić się tym co się lubi, ale też tym, co intryguje, albo na inny sposób porusza. Najważniejsze żeby stworzyć ciepły adekwatny nastrój, co tobie zawsze się udaje. pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witajcie moje ulubione kwiatki! Dziękuję za cieplutki koment, przyznam się, że spąsowiałam... Serdecznie pozdrawiam :-))
Sfinks13 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 ładny i ciekawy klimat,, liryzmem rozkwita" ładne zakończenie, więc tylko pozostaje dodać podoba się nastrój serdecznie i ciepło 13 słowika trele zakrakały kruki gdyż lirę poezji nie rozumie głupi:)::):):)buzka
teresa943 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak widać kochasz lirykę :))) dziękuję za zanurzenie się w klimat i poprawienie sobie nastroju (bo ostatnio coś u Ciebie szwankował); cieszę się, że Ci się podoba mój prosty wierszyk :) serdecznie pozdrawiam :-))
Rekomendowane odpowiedzi