Maciej_Satkiewicz Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 pobawmy się w zapamiętywanie tak powstanie świat postawmy kilka granic by zagrać w odrębność światło i spokój nazwijmy zbawieniem brak zasad - wyzwaniem czas - koroną przejdźmy się z cieniem uśmiechu w doniosłych kostiumach to nasza mądrość nie wiem kocham cię sceniczna *** przecież nasza nagość ma dopełnienie przecież poza strojem jesteśmy wodą napijmy się płyń
teresa943 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 przecież nasza nagość ma dopełnienie przecież poza strojem jesteśmy wodą napijmy się płyń Macieju, jestem coraz bardziej pod urokiem Twoich wierszy :) i zabieram Cię do ula...tak bez pytania i już :) będę sobie "przeglądać" serdecznie pozdrawiam :) Krystyna
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
Roxana M. Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dla mnie magiczny jest ten fragment..... I Bóg stworzył świat...... Pozdrawiam. :)
Anna_Para Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Bardzo mi się spodobał, a że beksa jestem, wzruszyłam się. Pozdrawiam serdecznie i scenicznie.
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Cieszę się, że wiersz ucieszył, zaczarował..? Pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi