Mateusz Kielan Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dla zjadaczy ziemniaków tylko słoneczniki i zakrwawione ucho istnieją realnie bo w upiornych kolorach kłębowiskach ptaszysk jeden Lucyfer może przemawiać do ludzi. Nikt tego nie kupuje, nie pragnie posiadać szaleńca i pijaka chorej wyobraźni co szlaja się po knajpach zadaje z dziwkami głosząc miłość bliźniego w pijackim amoku. Kiedyś, w szarej godzinie spełnionej nadziei spokorniali szydercy przezornie zamilkną. Wtedy czas się wypełni i niejeden rabuś dla jedzących kartofle będzie gotów zabić.
stokrotki w rosole Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, co ma oznaczać tytuł (coś wspólnego z Lucyferem i rabusiem?), ale dostrzegam fascynację van Goghiem. Tylko mi się to nie zbiera w całość. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi tam się układa w całość i nawet całkiem nieźle odbiera, tylko nie rozumiem co to 'l' po kropce ma znaczyć? Pozdrawiam.
Mateusz Kielan Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 To I pojawiło sie niechcący.Heliotrop skłania sie ku słońcu a Lucyfer to "niosący światło".Słoneczniki są heliotropami.Kiedyś gardzono obrazami, z teraz warte krocie, są obiektami pożądania nawet za cenę śmierci. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 l można usunąć i inne zmiany wprowadzić wybierając 'Edytuj' z prawej strony pod wierszem :-). Pozdrawiam.
Mateusz Kielan Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dziękuję.Usunąłem.
Rekomendowane odpowiedzi