Mr.Suicide Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dziewiętnaście płócien niezapełnionych treścią, kolejna przebita źrenica. Zachodzące i zataczające się po wódce pejzaże nie do pokrycia dla najszczerszej formy przyjaciela. Entropiczne gwiazdy już nie zachęcają jak dawniej do poszukiwania przeciwwagi wobec spacerów z wiecznością. Trzeba będzie wsłuchiwać się w kruczy monolog na skraju srebrnych lasów, zapętlić się w herbacie i dopracować tego jaskrawego boga. W końcu zostało mi jeszcze osiem obrazów do namalowania, a moja kurtyzana nie chce się bawić w chowanego.
ula Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 wrócę na pewno, bardzo intymnie tutaj metaforycznie muszę pomyśleć pozdrawiam:)
Ważny_filozof_z_Jabolem Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 proponuję tytuł "zabawy nocą"
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kurtyzana brzmi średnio, dziwka brzmiała by sto razy lepiej. ale ta poza to fajne.
Mr.Suicide Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dzięki ludzie kochani za wizytację uroczą. Kłapouchy, a może by taką pointę walnąć (?): W końcu zostało mi jeszcze osiem obrazów do namalowania, a moja dziwka nie zgrzyta już zębami, a byt jest, a odbytu nie ma.
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 wiesz, kto co lubi, ale to odbyty to są raczej takie ekhm... niszowe ^^;
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Peel, to znana osoba- malarz? Trafnie oddane uczucia targające artystą, w końcu dzieła rodzą się w bólach! Pozdrawiam serdecznie - baba
Mr.Suicide Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Peel jest najprawdopodobniej artystą. Czy znanym ? Ciężko powiedzieć, ale ciekawa interpretacja :)Dziękuję, Babo Izbo, za wizytę i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi