Stansisław Kłapouchy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Patrząc w lustro "Nazywam się Adam i jestem synem Boga, jak Samson oślą szczęką tysiąc mężów zgładzę, na próżno zgrzytanie zębów, późno trwoga, nadal mam włosy, zatem mam taką władze!"Nastepnie sięga po grzebień i wykonuje finezyjny "calmover" zwany również "zaczesem na pożycz"
Magda_Tara Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 nie każdemu Samsonowi....Samson !! przynajmniej jeden- źle skończył tytuł i didaskalia !! środek też nie najgorszy :)) :D
Judyt Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 z ironią, no takie współczesne widzenie bardzo, płoniaście J.(:
Być Może Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 nie zgadzam się z myślą przewodnią ale cóż niech stracę dobry kawałek :)
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jak sie podoba to ja się ciesze :-) pozdrawiam (wszystkich) (bo taki jakiś tu zwyczaj:P) Zuzia
Rekomendowane odpowiedzi