Stansisław Kłapouchy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Jestem pewien, że gdy oglądałeś "Buntownika z wyboru", ty, oglądaczu-czytelniku, zauważyłeś że w scenie rozmowy w biurze, na ścianie, wisi "Dali Atomicus" A na tym zdjęciu z kolei, na sztaludze "Leda Atomica", pośród trzech kotów, krzesła, wiadra wody i jednego komika. Na rzeczonym obrazie, jedna z zeusowych dam, całkiem naga w złotej proporcji, wlewa się w pentagram. I film ci się podobał, nawet pomimo tego że nie był epicki, raczej przewidywalny i błahy, dlaczego? bo każdy lubi cycki. TODO: Phillippe Halsman Salvador Dali "Dali Atomica" Salvador Dali: "Leda Atomica" ktośtam "Good will hunting"
Fly Elika Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 doskonale Cię rozumiem, ... a co jeśli jeśli cycków akurat nie ma na ekranie? albo "ekran" nie ma cycków, że tak nieskromnie spytam ?
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Trzeba wybrać sobie jakieś zaciszne zgromadzenie i przestać się kłopotać kobietami :]
Magda_Tara Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 a ja zauważyłam tylko trzy koty.... podprogowo ??? kolejny kapitalny tytuł i fajny obrazek :))
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a cycki ?
Magda_Tara Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a cycki ? :D koty, koty, koty cycków....? nikakich!
kasiaballou Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 cycki są zawsze cacy, wymodliłam sobie adekwatną miseczkę ( kochałam się wtedy w Mirku z równoległej, a on wielbił ... góry ... - od tamtej pory wierzę w cuda !, choć Pan dał więcej niźli zabiegałam... - no, pełna powaga...;) - wiersz też cacy, bez_pod_progowo ;) kasia :))
Sfinks13 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 ciekawy przekaz podoba się i tyle bez zastrzeżeń serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi