Być Może Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 wpychając duszę w czarną szczelinę winien więcej wołał chcę uratować dziecko proszę litości nie marnuj ducha na schematy zabezpieczeń transakcja dokonała się
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak bankomat nie da sobą manipulować jedyny sprawiedliwy pozdrawiam serdecznie
aluna Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Puenta ...ulżyła Być Może! Podobasie! Serdecznie!
Być Może Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja uważam że cuda się zdarzają;) pozdrawiam:)
Być Może Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie też ulżyło dziękuję, pozdrawiam:)
Baba_Izba Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wiersz, po przeczytaniu którego, zapytałam siebie: a Ty jak byś zrobiła? Gdybym mogła uratować życie dziecka, zrobiłabym wszystko. No, może poza morderstem. Ale to tylko teoria, w życiu człowiek czasem zachowuje się nieobliczalnie i sam siebie zaskakuje a transakcje się dokonują. Oryginalnie ujęty temat w wierszu. Pozdrawiam - baba
Sfinks13 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 ciekawe i mądre przesłanie. Krótko podobasie serdecznie 13
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 fajnie ten motyw łączenia bankomatu z duszą; J.(:
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja uważam że cuda się zdarzają;) pozdrawiam:) zazdroszczę bomisięjeszczenie... pozdrawiam
Być Może Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za barwny opis przeżyć, myślałem że uporczywie nie wzbudzam uczuć swoimi bazgrolami pozdrawiam :)
Być Może Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. krótko miło mi ciekawe czy Sfinks zauważył kryptogram ?:) pozdrawiam
Być Może Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to motyw z codzienności:) dziękuję pozdrawiam :)
Być Może Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zazdroszczę bomisięjeszczenie... pozdrawiam nie byłbym taki pewien, nie wszystko widać od razu, zwłaszcza jeśli patrzymy pod wiatr ;) pozdrawiam życząc spełnienia ... :)
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Być Może Siła ducha może wiele pokonać. Bywa że cel jest ważny i można usprawiedliwić działanie za pomocą różnych środków. PozdrawiaM.
Być Może Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z pewnością:) być może:) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to motyw z codzienności:) dziękuję pozdrawiam :) tak jakby, najlepiej jakby dusza jednak w codzienności nie była utożsamiana z forsą(:ni ma zaco,J.
Być Może Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to też jest w wierszu ... gdyby się wczytać i wywalić internetowy szum ( wskazówka) :)
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to też jest w wierszu ... gdyby się wczytać i wywalić internetowy szum ( wskazówka) :) na schematy zabezpieczeń= tu?(: no....
Być Może Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to też jest w wierszu ... gdyby się wczytać i wywalić internetowy szum ( wskazówka) :) na schematy zabezpieczeń= tu?(: no.... www.cud.pl
Judyt Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na schematy zabezpieczeń= tu?(: no.... www.cud.pl oby mniej, serdecznie J.
Rekomendowane odpowiedzi