Michał Gomułka Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 dajcież Pani się przyłączyć do zabawy w przebieranki do metafor zatłoczonych w spektrach szaleństw spod firanki, gdzie maniera już nie sięga tylko dziwi i ociera i odziera z kurtuazji acz wyrodnym niech się stanę skoro w trójkę myślę w łożu znaleźć się nad ranem cóż... wyobraźnia zechce plątać w kosmopolitycznych akcjach co, kto na kim pocznie jaką płynność uwzględniwszy VISA MASTER CARD elektro każdą ręczność zapewniwszy dopomoże w słusznej sprawie ... wówczas z błyskiem w oku odprowadzę własne zmysły do pokoju, gdzie co roku ratowaliśmy płycizny ... kolej rzeczy niezaprzeczysz jest niespodziewana kiedyś kryształowy kielich mnie dawałaś, dziś innego poisz Pana niby nóżki, niby piersi niby światło indziej wiedzie ale mam tę cenną pewność nikt Cię lepiej nie uwiedzie Sztukmistrz Interfejs tego wiersza to - Czas na naukę (basia gowska) oraz osnowa JADera i basi :-).
basia gowska Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 niech to dunder świśnie... ależ wyższa tu algebra jak nie liczył dwa plus jedna a daj chłopu choćby skrawek frywolnosci to sie zaraz rozgalopuje od nieprzyzwoitosci do jeszcze większej nieprzyzwoitości sie wyrabia pozdrawiam
Michał Gomułka Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Liczyłem na to, że zajrzysz ;-)
Rekomendowane odpowiedzi