Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Widzę światło Pędzę czemprędzej Serce mi mało nie pęknie Dla Ciebie mam je na wierzchu Na dłoni Czeka aż je przytulisz do pępka Oczekuje ciepła Zdejmuje buty, wchodzę do kuchni Nie odrywasz wzroku od moich spodni Serce marznie Rozgrzewają się ledźwia Prosiłaś – oto jestem Zagryzasz wargi, mierzi Cię sukienka Idziemy do pokoju Ja stoję, Ty klękasz... Będziesz czymś więcej Niż rozkoszy deszczem? Dreszcz się ucina i przychodzi chwila Jedyna, kiedy mnie czule tulisz Ranek wszystko ostudzi [pozwoliłam sobie przerobić wiersz Grzegorza Działy, mam nadzieję, że mi wybaczy:)] Ewa [sub]Tekst był edytowany przez Ewa Braun- Copperfield dnia 07-08-2004 20:34.[/sub]
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mówią nie rusz kału bo śmierdzi, ja właśnie wdepnąłem, znów trzeba buty myć. Obrzydliwe.
Natan Lemens Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak komentarz, niedosc ze wiersze kalecza to jeszcze takie okropnosci pod nimi. A wiersz pierwsza strofa jest nijaka, prozatorsko banalnie uboga, moze byc mocna owszem ale czemu mocna nijako. pozostale strofy to samo, niesmaczna wulgarnosc - deszcz rozkoszy. Fu. Straszna niezgrabnosc. Pomyslalbym ze to zart, ale wszyscy to chyba znow nie maja takiego poczucia humoru, wiec.. pozdrawiam
Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba powinnam pójść do Pana na kurs pisania... Każdy może pisać co chce
Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak mawiał wieszcz: "Orły nigdy nie polecą w gówno!"... jaki stąd wniosek? [sub]Tekst był edytowany przez Ewa Braun- Copperfield dnia 01-08-2004 10:30.[/sub]
Marcholt Czyścizadek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jasne że każdy może pisac to co chce. Ale nie każdy musi dzielić się tym z innymi. Wiersz mnie się nie podoba bo nie ma rymów. A co to za wiersz bez rymów, no nie? Z tym sercem na wierzchu to mnie się z Grahamem Mastertonem kojarzy. I z "Martwicą mózgu". Oraz ze "Złym smakiem". A zagryzanie warg kojarzy mnie się z filmem "Cannibal holocaust" skojarzyło. Też lubisz tandetne horrory jak widzę. A chodzi tu jak mniemam o to, że kobitka by chciała żeby ją facio przytulił, ucałował, do uszka czule poszeptał, a facio by se/sobie pochędożył tylko, tak? (no bo te lędźwia...) Jeżeli tak no to chyba podmyot lyryczny powinna kleknąć, a facio stać, nie?
Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zablokujcie go!!!!!!!!!!!
Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zablokujcie go!!!!!!!!!!!
Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż taki smród, że nikt się nie zbliża i nie chce komentować?
Imbir Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu, że tytuł znam już z twórczości grupy Myslovitz =)
Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze wychwycił pan Pastisz i nawiązanie do Myslovitz... a co Pan sądzi o treści?
Imbir Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cięzko mi się wypowiadać, bo moja kiepścizna inny ma charakter. Nie mogę się też oprzec wrażeniu, że wymieszała Pani żart z nie-żartem, poprostu dla żartu.
Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W każdym żarcie jest ziarenko prawdy jak to gadają... Chyba Pan się nie uśmiał czytając?
Rekomendowane odpowiedzi