aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 zgubiłam drogę szczęścia nikt nie zdoła odnaleźć wycieram mokre ręce chcąc bardzo przytulić wymykające się z spod spragnionych dłoni już nie będę topić ile ukłonów trzeba nie zabiegam idę na zabieg duszy
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Och Judytko ...jak dobrze że...! Całuski!
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nikt nie pomoże- to bym znieniła, J. serdecznie
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nikt nie pomoże- to bym znieniła, J. serdecznie Dziękuje za ....! Zmieniłam ...cośik ...ale ! Całuski Judytko!
Pablo_Pikaso Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 dobra mocna i zdecydowana puenta świadczy że mimo zagubienia zgubienia jednak coś... ale gdybyś jednak kiedyś... to przejedź się pociągiem z wiersza Judyt szacuneczek
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dzięki Poblasko już ...pisałam pod jej wierszem ...że chodzę z nimi spać...! Nawet człowiek poniżany ...musi żyć dalej...ot co! Serdeczności!
maria nika Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tak w ogóle,to się podoba..Pozdrawiam
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dobrze mario niko że podoba się! Dziękuje ...miło! SERDRCZNOŚCI!
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nikt nie pomoże- to bym znieniła, J. serdecznie Dziękuje za ....! Zmieniłam ...cośik ...ale ! Całuski Judytko! Całuski Aniu, szczęście jest proste tam gdzie nie widać może w ciszy się odnajdzie ni ma za co,serdecznie J.(:
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 A jest za co Ty moja Czytelniczko Droga...! Słodkosci samych!
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja wzajemnie cukierków iskierków(:J.
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Słodkich ...Judytko! Całuski!
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ps. wpadnij czasem jak będziesz miała ochotę pod wierchołka Judyt
teresa943 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 nie zabiegam idę na zabieg duszy i dobrze...pozbierasz siły i podołasz :) serdecznie pozdrawiam :):)
aluna Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Musze Krysiu koniecznie ,bo sie wypalam! Dziękuje za pocieszenie! Uściski!
Rekomendowane odpowiedzi