Być Może Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 niepamiętny dzień wiele odmienił dopiero teraz porusza głową niejeden w tłumie sprawiedliwych krzyczą: idź na skróty zabierają wieczność tetraplegikowi
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Być Może ...mam nadzieję że nie dotyczy peela? Serdecznie!
Być Może Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oszczędzając czas na jajokurową dyskusję czy można utożsamiać peela z autorem, piszę że moralnie dotyczy.. pozdrawiam
Katarzyna Kacprzykowska Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Porusza.. wzbudza do refleksji, zastanowienia, jest niezwykle głęboki. Tak trzymaj! Pozdrawiam!
Być Może Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję pozdrawiam
Być Może Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ nic nie szkodzi pozdrówki:)
Być Może Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi, dziękuję za chwilkę radości pozdrówki :)
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi, dziękuję za chwilkę radości pozdrówki :) ja również, hej!
Sfinks13 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 ciekawa myśl i nie mam zastrzeżeń, podoba się serdecznie 13
Być Może Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję odserdeczniam:)
Rekomendowane odpowiedzi