Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 nawet gdy głową walniesz w ścianę, że się rozdzwoni w uszach żałość błyśniesz uśmiechem na kolanie na poczekaniu - nie bolało przedwczoraj, kiedy piorun trzasnął na pamięć z mostu wprost zełgałeś, a potem trzepot rzęs motyli wyobraź sobie - nie widziałem ty nawet słońcu prosto w oczy potrafisz wmówić, że nie świeci wszystko co twoje kocham sobie zabraniam ci się z tego leczyć 1
maria nika Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ty nawet słońcu prosto w oczy potrafisz wmówić że nie świeci Super...podoba się cały pozdrawiam serdecznie (a my jak zwykle we wszystko wierzymy?)
zak stanisława Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja na przekór twojemu słowu wtrącam swoje trzy do mojego a on mi na to: - i znowu czepiasz się liścia, nic z tego z liścia to możesz oberwać kobieto ..... cmok Alicjo, superasto 1
emil_grabicz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 potrafię wmówić nawet słońcu że skuwa lodem cudze myśli i łzę płynącą prosto w uśmiech rozśmieszyć nagle tym co przyśni zatrzymać serce rozpędzone i duszę złajać bezlitośnie drżącą tęsknotę poszczuć psami i płakać ciszą jak najgłośniej że sam nie słyszę co mi śpiewa nie widzę tego chociaż patrzę idę donikąd stojąc w miejscu kurtyny nie ma w tym teatrze 1
pannaK Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 To się nazywa miłość! "wszystko co twoje kocham sobie zabraniam ci się z tego leczyć" To przemawia najbardziej. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Cię widzieć Stasieńko, dziękuję i pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Największą sztuką jest Emilu, czy psu na budę, czy na psotę odmrozić uszy na złość babci, oszukać serce, skłamać sobie mnie się udało tylko nie wiem czy warto było, bo spod powiek niepodobieństwo, żal się skrapla może się jeszcze tego dowiem Pięknie dziękuję za wiersz, równiutko, zgrabnie poukładany jak lubię. Pozdrawiam poetycznie :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda, że głupie? :))) Bardzo dziękuję.
Oxyvia Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Alu, wiersz ładny i z tego gatunku, jakie lubię, ale... tu mam też uwagi. Nie rozumiem tych wersów:na pamięć z mostu wprost zełgałeś, a potem trzepot rzęs motyli wyobraź sobie - nie widziałem Coś tu jest nie tak sformułowane. Reszta natomiast piękna, a najbardziej to:wszystko co twoje kocham sobie zabraniam ci się z tego leczyć Właśnie tak się kocha, i tylko tak. Niewielu ludzi to rozumie. Bardzo mądra ta Twoja puęta. Pozdrawiam serdecznie. Oxy.
Oxyvia Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Acha, Emil też napisał przepiękny wiersz jako odpowiedź na Twój. Bardzo mi się, bardzo. Pozdrówa dla Emila też.
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio, może za duże skróty porobiłam. -prosto z mostu- bez zastanowienia, szybko, wprost. - trzepot rzęs motyli - bez zmrużenia oka Mówimy też - kłamie jak z nut- można dojść do takiej wprawy, że nawet nut nie trzeba, wtedy kłamstwa są jak z kapelusza albo z rękawa czyli z pamięci. Słonka :)
Anna_Para Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 i już- baaardzo! I Wasza dyskusja z Grabiczem też mi się podoba. Pozdrawiam i ocieram sobie wzruszenie chusteczką wielorazowego użytku.
Rekomendowane odpowiedzi