Malisz Ave Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 czemu nie zacząłem od „Piaskownicy” ? od razu na (głęboką)wodę, mój umysł dziewiczy od razu sto wierszy chce wyhodować najlepiej mi by było przed krytyką się schować :)
teresa943 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dlaczemu piaskownica przez "P" i do tego jeszcze cudzysłów ze znakiem zapytania?czemu nie zacząłem od piaskownicy tylko od razu na głębię mój umysł dziewiczy sto wierszy chce wyhodować najlepiej mi by było przed krytyką się schować to tylko moja sugestia...i nic sobie z tego nie rób :)))) aha, i nie chowaj się :), bo mądra krytyka z pokorą przyjęta często wyprowadza na głębokie wody...miej cierpliwość :) serdecznie pozdrawiam :-)
Grażyna_Kudła Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pod "Piaskownicą" pewnie coś jest ukryte może peel żałuje że nie zaczął pisać wierszy już od piaskownicy... eee chyba jednak nie w każdym razie to wzbudza ciekawość pozdrawiam
Niemy Krzyk. Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 cóż..praktyka mistrza czyni;) pozdrawiam..(:
Rekomendowane odpowiedzi