Marcin Gałkowski Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 to nie miejsce na wyjaśnianie kto co i jak, ale powiem tylko, że z prawdą się rozmijasz trochę. nie lubisz Waszmość emotikonek - trudno, takie są prawa internetu, o proszę: =). no to trzeba iść na wódę i tyle, widzę, żeśmy rówieśnicy są, heh. bohema już się narodziła dawno temu i wciąż trwa (a co tam, zaemotuję jeszcze) ;>
Espena_Sway Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, gdy pisaŁam komentarz, zdawaŁam sobie sprawę, że Kot to prawdziwy morderca. tylko pierwsze skojarzenie miaŁam ze Świetlickim, to tak w ramach formalności. pozdrawiam
Marcin Gałkowski Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 nikt tego nie podważa wszakże... gdzieś w necie jest wywiad z Kotem, na krótko przed wykonaniem wyroku. przerażająca rzecz, dla ludzi o mocnych nerwach raczej. a Manson... pomylił domy. chciał wyrznąć inną rodzinę. "wybitny rewolucjonista" Ch... e uważał np. że nie potrzebuje dowodu, żeby skazać człowieka na śmierć. co raczej nie przeszkadza ludziom nosić koszulek z jego podobizną.
Michał_Zawadowski Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, gdy pisaŁam komentarz, zdawaŁam sobie sprawę, że Kot to prawdziwy morderca. tylko pierwsze skojarzenie miaŁam ze Świetlickim, to tak w ramach formalności. pozdrawiam a ja tak napisalem tylko porządkowo, zresztą ogólnie się zgadzałem z Twoim komentarzem:)
Mr._Żubr Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Cieszą mnie ostatnie wersy. Tekst bardzo dobry. Ktoś powyżej zauważył niebanalne gwiazdy - racja, to wyczyn. Pozdrawiam
Marcin Gałkowski Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 mnie też cieszą, nawet nie wiesz jak bardzo;) dzięki=) pozdrawiam G.
Mr._Żubr Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 A powiedz mi jeszcze, czy ta kropka na początku jest celowa. Bo jeśli, to dla mnie ma już swoją interpretację.
Marcin Gałkowski Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 w sumie w założeniach nie była, to miał być sposób na obejście systemu;), który przesuwa pierwszy wers do lewej. ale w sumie jakby pomyśleć... może zostać i w wersji nieogrowej.
jacekdudek Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z plusem idę jak w dym...i broń boże czytać komenty, nasze!
Marcin Gałkowski Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 dziękuję=) pozdrawiam G.
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 witaj, ponownie dobrze piszesz ;)
Marcin Gałkowski Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 ale to niecelowe;) pozdrawiam G.
Filantropia fal Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 a szkoda, że nie byłem na Twoim wieczorku w Rudzie. nikt mnie nie powiadomił, bądź nie doczytałem. wiersz jeszcze wywołuje we mnie mieszane uczucia:) pozdr
Toby Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trafił w moją czułą strunę :) Pozdr. TŚ
Marcin Gałkowski Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Filantropia fal: to zapraszam na Podwodny Wrocław w takim razie;). cóż, lepiej mieszane niż skrajnie negatywne w sumie. dzięki za odwiedziny. Toby: miło=). dziękuję. pozdrawiam G.
Fagot Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Ciekawe połączenie postaci Pozdrawiam
Marcin Gałkowski Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 heh, tak jakoś wyszło. dzięki=) pozdrawiam G.
Rekomendowane odpowiedzi