Poskromiciel_Piura Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Zastrzyk adrenaliny zadziałał szybko zbiegłem ze schodów spadłem z nich w sumie znalazłem się na dole chciałem pozostać na górze nie mogłem związali mnie jak mebel drewniany i tani rozbiłem go na kawałki zamknięte drzwi otworzyły się przede mną spojrzałem przez nie za jasno! wróciłem na górę w łóżku zasnąłem ukazały mi się obrazy ciekawe nie pamiętam już nic więcej utopiłem się w rzece.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Poskromiłeś to pióro, tyle że dzisiaj bardziej prozą (zdamisię). Pozdrawiam.
Sfinks13 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Ciekawa inspiracja, ale to bardziej na prozę wskazuje niż poetica Jednak serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 wyszła proza z ogromną ilością czasowników...może zrób coś z tym... pozdrawiam serdecznie :)
Poskromiciel_Piura Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy można coś z tym zrobić :P niezbyt ciekawie to wygląda... ale dzięki za komentarz :) pozdrawiam!
aluna Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Temat, Poskromiony a jakże zatrzymał mnie,,,! Weź pióro,i poskrób cosik na poezję! Pozdrowionka!
Rekomendowane odpowiedzi