Ważny_filozof_z_Jabolem Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Umarłem, nie byłem sam. Jasność widzę i pcham niewidzialne ostrze w serce, Jakiś bestialski to tercet. Towarzysze martwi leżą. Jestem nad złotą plażą. Rozkoszne to uczucie być tutaj na uczcie. Będzie czas na przemyślenia. Teraz przyszedł czas pomszczenia towarzyszy poległych na polu chwały, Walczących o złoto i sławę. Minęły smutki, minęły znoje, bo ma ręka znów pruje serce niegodziwe. Wbijam w nie niewidzialne ostrze.
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zanim napiszę coś o wierszu... towarzysze pozdrawiam
Ważny_filozof_z_Jabolem Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 prazecież tak napisałem, o co chodzi?:P
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zwolnij :))) pozdrawiam
Grubasek Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 trochę dziwne ale i tak chyba lepiej niż bywało:)
teresa943 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 wiesz, wygląda mi to na zły sen, z którego peel nie może się wybudzić (ostatnia zwrotka) powiem szczerze, nie jestem zachwycona, a może nie rozumiem... pozdrawiam serdecznie
Mateusz Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 a mnie się w pełni podoba jest obrazowe uczuciowe ale ja jestem w końcu dziwak:P
aluna Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Teraz ...chyba już wiem! W przedostatnim wersie ...to serce... ...mnie niegodziwie... Serdecznie!
Sfinks13 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Złe sny czasem są w cenie podoba się serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi