Poskromiciel_Piura Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Wczoraj po stronie dobra dzisiaj po stronie zła niczym wojownik Jedi poplątany umysł jego ciemną mocą bezsilny wobec siebie bezlitosny wobec innych kładę kres istnieniu ludzkiemu zabijam bezkarnie w zaułku szatana znalazłem swój dom tam chcę pozostać tam spocząć pragnę może po przebudzeniu światło oślepi mnie odrodzę się na nowo.
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę Poskromicielu że każdy z nas kiedyś znalazł się w takim zaułku szatana ale w takiej wewnętrznej walce dobra ze złem ważne mieć tę nadzieje "odrodzenia się na nowo" po stronie dobra tak odebrałam Twój wiersz pozdrawiam serdecznie
Poskromiciel_Piura Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Witaj Grażyno. Mniej więcej o to mi chodziło... dziękuję za odwiedziny i za poświęcony czas. Pozdrawiam i miłego piątku życzę!
teresa943 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 szatan nie przestaje walczyć o duszę, wygonisz za drzwi, a on zaraz wciśnie się dziurką od klucza... ważne, by o tym wiedzieć, nie uśpić czujności i nie stracić nadziei...a oto podsumowanie refleksji - "czuwajcie!" serdecznie pozdrawiam Poskromiciela:)
Poskromiciel_Piura Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm, ciekawe spostrzeżenie :) dziękuję za odwiedziny i komentarz! pozdrawiam serdecznie.
Sfinks13 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Dla mnie ciekawy klimat i wiersz jest na plus bez zastrzeżeń serdecznie 13
aluna Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Chcesz poskromić to ...co tak bardzo,bardzo trudno...! Serdecznie!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Poskramia... ale jak facet... finezji trza (nie trza mówić trza, trza mówić trzeba).
Rekomendowane odpowiedzi