Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pożegnanie 16.IV.2000Ludzie chcą stłumić nas i przegonićbo nie jesteśmy tacy jak oni- zimni, smutni , sztywni jak kłodaObym umarła póki jestem młoda,nim mnie ten świat zepsuty ogarnie,nim w krwiożerczego Zombi się zmienię,jak i me całe tępe pokolenie
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie lubie słowa "me"...hahaha Jest myśl, ale nic poza nią. Brakuje mi tu wiersza. PozdrawiamAdam
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dormo, ty chyba już kiedys publikowałaś tu ten wiersz - mam rację??
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Leila @ Aug 7 2003, 07:06 PM) Dormo, ty chyba już kiedys publikowałaś tu ten wiersz - mam rację?? Droga Pani! Nad tekstem jest zawsze data dodania tematu...Adam
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chodziło mi o to że Dorma już kiedyś zamieściła ten tekst (stare forum) Adamie
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Leila @ Aug 8 2003, 10:41 PM) Chodziło mi o to że Dorma już kiedyś zamieściła ten tekst (stare forum) Adamie Aha, a to przepraszam bardzo... Adam
Piotr Zakrzewski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przepraszam, ale razi mnie jeden bład! Jest to sposób w jaki została zapisana data, otóż przed i po cyfrach rzymskich nie ma kropek...Nie to sieje...
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo go nie ma..Jest tylko jedno, jasne i przejzyste
Sławomir_Leman Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ha ludzie czasem mnie rozbrajają, jak jest morał to go nie chcą, jak jest jasno to za jasno, jak jest przenośnie to nic nie da się wyczytać,maskra, zobaczcie że to pisze ktoś, kto jakoś odczuwa, ale subiektywnie, więc odwołuje się do otwartych umysłów indywidualności o próbę zrozumienia a nie tylko krytyki - przepaszam że to przy twym wierszu ale ... a to co widzę podoba mi się bo ukazuje naszą rzeczywistość, bez ptaszków i chmurek, można się zacząć już bać naszej przysłości w tym społeczeństwie, słuszne spostrzeżenia... jest ok. :)
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzieki.Masz racje.Ludzi nigdy nie zadowolisz..Jak nie maja sie do czego przyczepic to czepiaja sie braku kropek przy dacie lub tego ze nie ma podwojnego dna.:)Ale kazdy ma prawo wypowiedzeenia sie
Rekomendowane odpowiedzi