Atena Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 z każdą godziną więcej takich samych ludzi i domów mijam miasta drzewa senność rozchodzi się klejąca pod powiekami nieustający rytmiczny szum pachnie żółtością rzepaku majem kwitnie we mnie zieleni się żyje
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Korciło mnie żeby przy tym maleństwie pokombinować, ale to chyba nie jest dobry zwyczaj, więc napiszę tylko, że może być. :-) Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Poszukałbym czegoś inszego niż "senność pod powiekami" (bo co do "klejącej" się zgadzam) Niezłe maleństwo ;) Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może zamiast - rozchodzi się klejąca pod powiekami - - zamieniam w realny stan - Ale czy dobry do pomysł oceń sama Atenko Wiersz choć krotki ładnie pachnie. pozd.
Bernadetta1 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może zamiast - rozchodzi się klejąca pod powiekami - - zamieniam w realny stan - Ale czy dobry do pomysł oceń sama Atenko Wiersz choć krotki ładnie pachnie. pozd. sennosc i powieki do usuniecia niestety...Ja bym to ,,malenstwo'' rozbudowala choc odrobine- bo zamysl jest;)dla mnie jest to szkic wiersza dopiero. pozdr.
Atena Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękować Sylwestrze, chyba kombinować jeszcze będę pozdrawiam
Atena Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś pomyślę z tym zmienianiem. musi się tylko uleżeć "maleństwo":) Pozdrowienia i ukłniki
Atena Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pachnącą więc dziękuję Waldemarze:) pozdrawiam, Aneta
Atena Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie szkice się w pociągu pisują. a że często spędzam kilka godzin w podróży z południa na północ i z północy na południe więc okazja do popisna jeszcze będzie. dziękuję Bernadetto:)
Judyt Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 ten wiersz o podróży jak dla mnie tak się zdaje i jest piękny i cudowny wystarczy wyjżeć przez okno, całość jest dobra- nic nie zmieniaj, czuje ten klimat jak z tego samego świerszcza, J. serdecznie
Atena Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach te świerszcze:) ukłoniki Judyt.
Rekomendowane odpowiedzi