mały_dzielny_toster Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 sklejam płatki zwiędłe nieodmiennie niech się dzieje cokolwiek w pokoju czeka już adapter stracona niepewność pierwszych rąk na końcu każdy smakuje tak samo - czego beczysz to tylko to co zwykle pocałunki
Franka Zet Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Toster, wiersz napisany delikatnie, można sobie dopowiedzieć. Tylko w tym wersie coś mi nie tak [quote]w pokoju bez krzeseł i okien przekaz nijaki, często stosowane. A może"w pokoju z telwizorem". Jak myślisz ? Czekam co Ty na to :)
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 wiersz faktycznie troche zbyt delikatny. Przeszkadza to głównie w puencie, ktora czyni wiersz troche bez wyrazu. Gdybys koncowke wzmocniła, uwazam , ze byłby interesujacy o wiele bardziej.pozdrowki Tosterku:)
Franka Zet Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Ja popieram puentę, tylko ten wers o pokoju... Bo znaczy coś, że nie ma okien, ale krzeseł ? Może są fotele ?
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 a ja na odwrot:):) pokoj jest niezły:)kurcze mozna zwariowac z komentatorami nie??:):):)zastrzel nas:)pozdrawiam:)
Franka Zet Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 [quote]niech się dzieje cokolwiekw pokoju czeka już adapter Adapter, nie. To już lepiej nawiąż do MP3. Chociaż i tak wydaje mi się, że najlepsze " w (s)pokoju z telewizorem" podkreślenie obecności telewizora wskazuje na spowszednienie związku (związków) Ale to mój pomysł, może dlatego tak mi się podoba (ha ha). Zobaczymy co dalej ;)
adolf Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 stracona niepewność pierwszych rąk na końcu każdy smakuje tak samo cudowne :))) +
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Niemal po każdym wersie nasuwało mi się jakieś oczywiste dokończenie... a Ty za każdym razem zaskakiwałaś :)
zak stanisława Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tosterku miły, ja czytam tak :) cmoook
emil_grabicz Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Tosterek zrumienił dzisiaj kromeczki na miodowe złoto... Byłbym się jednak upierał, że każdy smakuje inaczej... hahaha Pozdrowienia
Magda_Tara Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 "na końcu każdy smakuje tak samo" nie ! bardzo podoba się :)) zabieram :*
Fagot Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Subtelnie ale wymownie – dobry wiersz Pozdrawiam
adam_bubak Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 ooo, to dobre jest bo druga i tylko druga ale to wystarczy Pozdrawiam :)
Franka Zet Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Już mi się jakoś uleżał "adapter". Pozdrowienia :))
BARBARA_JANAS Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 sklejam płatki zwiędłe nieodmiennie - to bym ciachnęła.. "to tylko to co zwykle" - jakoś mało gramatycznie... poprawiłabym bo wiersz fajny w swej prostocie, a i drugie dno się znajdzie... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi