Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. składając słowa mnie zachwycasz i sama przecież o tym wiesz komentarz wierszem to nie lipa dla Ciebie zawsze mam ten gest dokuczać Tobie no i dręczyć to sado-maso pachnie mi zamiast marudzić wierszy więcej no i liryzmu mocny łyk czy na mnie padło nie mam obaw pachnie kalina róża bez a Ty o makach co przy drogach ten rododendron sobie weź 1
Sfinks13 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 bardzo ładny wiersz , podoba się , a maki szczególnie serdecznie 13
Oxyvia Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poetką to Ty jesteś, i to przez duże P. :-)
M._Krzywak Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Trzeba by się kiedyś zebrać w Krakowie, albo w Warszawie (Oxyvia ma tam chody :) i posłuchać tych wierszy na żywo. Na plusisko! Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 lekki, szybki i przyjemny. nie zmienił mojego światopoglądu, nie zatrząsł mną w żaden sposób, ale też nie sprawił mi bólu. był, ale już przeszedł, i chyba taka jego funkcja ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. składając słowa mnie zachwycasz i sama przecież o tym wiesz komentarz wierszem to nie lipa dla Ciebie zawsze mam ten gest dokuczać Tobie no i dręczyć to sado-maso pachnie mi zamiast marudzić wierszy więcej no i liryzmu mocny łyk czy na mnie padło nie mam obaw pachnie kalina róża bez a Ty o makach co przy drogach ten rododendron sobie weź Jacku. bardzo dziękuję za wiersz, jesteś niesamowity :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem co powiedzieć Michale :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może następny będzie lepszy, dziękuję ślicznie i pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
Oxyvia Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapraszam zawsze Wszystkich Orgowiczów na wszystkie organizowane przeze mnie imprezy poetyckie. A gdybyście chcieli coś poczytać, to będę zachwycona. Tylko prosiłabym najpierw o uprzedzenie i ustalenie ze mną terminu występu, bo w Bibliotece anińskiej jest kolejka do występów - są to zorganizowane, spójne przedstawienia, w których bierze udział na ogół dwoje poetów, nie więcej, i od nich zależy program oraz charakter wieczorku. Ale mam też "chody" w siedzibie Stowarzyszenia WISE i tam możemy urządzać sobie zloty poetów z całej Polski, takie "na żywioł", gdzie każdy czyta, co chce. To jest nowo zdobyty teren Terry Poetiki i zaczynamy się tam zadomawiać. Zapraszam najserdeczniej! Pomyślcie, co można zrobić. Czekam na propozycje i na poparcie akcji. Jak najpoważniej.
emil_grabicz Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 z zachwytem ścielę dywan czerwony miękki i zwiewny jak Twoje wiersze z maków utkany wiatrem wśród trawy makową rosą w słońcu spłakany... :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Dziękuję Ci Emilu, pozdrawiam najserdeczniej :)
Rekomendowane odpowiedzi