kunoichi Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 nowy robot kuchenny femme fatale T-1000 mój uśmiech przemawia poprzez wygięte parapety to chwiejna forma wyrażania uczuć będziemy się kochać na potłuczonym szkle i w kominiarkach na głowach zabiję cię! twoje słodkie obietnice mężczyźni nie dotrzymują słowa przecież matka ci mówiła uważaj gdzie wsadzasz ręce
Toby Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Tak to jest jak sie nie słucha rad mamy ;)) Ale wiersz się udał :) pzdr.
teresa943 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 przecież matka ci mówiła uważaj gdzie wsadzasz ręce dobre pozdrawiam :)
kunoichi Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Toby: nie słuchają, a poźniej płaczą ;) teresa: dziękuję :) pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 będziemy się kochać na potłuczonym szkle i w kominiarkach na głowach Mnie by to do głowy nie przyszło, chcę spróbować :P Pozdrawiam z uśmiechem :)
kunoichi Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 ;) zawartość mojej głowy jest specyficzna. Pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem krótko kunoichu - wiersz z wyobraźnia która zaciekawia - a to już wiele znaczy . Waldkowi przypadło to co napisałeś zwłaszcza o matce. pozd. pozd.
kunoichi Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Tak, zawsze to coś :) Chciałam tylko zaznaczyć, że jestem kobietą ;) Pozdrawiam
Gość Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też pozdrawiam Kunoichu ;)) Moją opinię na temat wiersza znasz, więc powtarzał się nie będę, a Waldek to mógł ostatecznie wydedukować, że żaden z Ciebie mężczyzna, i że na pewno dotrzymujesz słowa ;* Buzik
kunoichi Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też pozdrawiam Kunoichu ;)) Moją opinię na temat wiersza znasz, więc powtarzał się nie będę, a Waldek to mógł ostatecznie wydedukować, że żaden z Ciebie mężczyzna, i że na pewno dotrzymujesz słowa ;* Buzik :P Jestem lepszym (bardziej?) mężczyzną niż wielu z nich xD Ale z wiersza nie można wydedukować czy dotrzymuję słowa czy też nie ;) Guzik ;P :*
Gość Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też pozdrawiam Kunoichu ;)) Moją opinię na temat wiersza znasz, więc powtarzał się nie będę, a Waldek to mógł ostatecznie wydedukować, że żaden z Ciebie mężczyzna, i że na pewno dotrzymujesz słowa ;* Buzik :P Jestem lepszym (bardziej?) mężczyzną niż wielu z nich xD Ale z wiersza nie można wydedukować czy dotrzymuję słowa czy też nie ;) Guzik ;P :* Luzik:P Ostatecznie podmiot może być kimkolwiek ;)) A autor może być homoseksualistą, albo PEDERASTĄ ;D
kunoichi Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :P Jestem lepszym (bardziej?) mężczyzną niż wielu z nich xD Ale z wiersza nie można wydedukować czy dotrzymuję słowa czy też nie ;) Guzik ;P :* Luzik:P Ostatecznie podmiot może być kimkolwiek ;)) A autor może być homoseksualistą, albo PEDERASTĄ ;D Może być :) Ale chyba nie podejmiesz się szaleńczej próby udowodnienia, że autor jest pederstą xD Zwłaszcza znając autora ;p (chyba podejmę temat pederasty w jakimś wierszu przez Ciebie ;p) ;*
Rachel_Grass Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze to świetnie prześmiewczy rekwizyt, drugie ma posmak ciekawej obietnicy. więcej dla siebie nie znalazłam
kunoichi Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze to świetnie prześmiewczy rekwizyt, drugie ma posmak ciekawej obietnicy. więcej dla siebie nie znalazłam ale jednak coś ;) dzięki, pozdrawiam
kunoichi Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi. dziękuję i pozdrawiam :)
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też pozdrawiam Kunoichu ;)) Moją opinię na temat wiersza znasz, więc powtarzał się nie będę, a Waldek to mógł ostatecznie wydedukować, że żaden z Ciebie mężczyzna, i że na pewno dotrzymujesz słowa ;* Buzik Rzeczywiście mógł - ale pośpiech spowodował tę gafę za którą bardzo cię przepraszam . Wychodziłem do pracy i zegarek mi deptał po piętach. pozd.
Rekomendowane odpowiedzi