Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 rzeka oddaje cienie kasztanów zlotki strojone w różne białości gładko ślizgają jedna nie goniąc drugiej zazdrości szumu falbanek zręcznie mijają węzły schowane gładzią przykryte czają korzenie ręce gościnnie krzyżem zbierają radość wczesnego wiatru powraca białe pagórki jeszcze się puszą woda pociąga opór daremny nurtem układa wiry w mgławice chmury żeglują w twoim spojrzeniu mrużymy powieki Marlett i Sosna
H.Lecter Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Gdyby wrażenie wyrzucić z tytułu, wrażenie byłoby jeszcze lepsze... ; ) Dobrze jest... : )
Bernadetta1 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 w pierwszej zwrotce ukrył sie rym wewnetrzny ktory psuje wiersz.Taki troche nieład mi sie wydał pierwsza jakos sie broni inne nie. Ale ogolnie wrazenie artytyczne ok;)pozdr.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsza wersja tytułu to ; impresja. Może ciekawiej brzmieniowo, ale w sumie wychodzi na to samo. Dziękujemy za miłe słowa:) PozdrawiaMy.
bad trip Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 przyjemność jaką odczuwałem czytając ten wiersz polegała na układaniu języka w przedziwne figury. fajny wiersz. Pzdr.
Waldemar Talar Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam was moi mili dawno was razem nie widziałem . A wiersz faktycznie wywołuje pozytywne wrażenie i zmusza do przymrożenia wzroku by głębie jego docenić. Tyle tak potrafię docenić wasze zgrabne pisanie życzę miłego wieczoru
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetta1 Rymy nie były zamierzone, ale jeśli już są - czy są błędem? Być może dokonamy drobnych zmian:) Dziękujemy za uwagi. PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie Dziękujemy - ukłony dla Henrietki:) PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bad Trip Jest dobrze jeśli język giętki powie wszystko co pomyśli głowa :)) DziękujeMy. PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam was moi mili dawno was razem nie widziałem . A wiersz faktycznie wywołuje pozytywne wrażenie i zmusza do przymrożenia wzroku by głębie jego docenić. Tyle tak potrafię docenić wasze zgrabne pisanie życzę miłego wieczoru Waldku Dla nas radość jeśli czytelnik pozytywnie odbiera tekst. Bardzo dziekujeMy. Podwójnie pozdrawiaMy.
Ewa_Kos Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 dobre wrażenie:)) Pozdrawiam:) Ewa.
zak stanisława Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 bardzo obrazowo, zobaczyłam rzekę uczuć:))))
aluna Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łooojeej ale ...świetnie ...i kropa! Uściski!
emil_grabicz Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Obie żeście to pisały? Hm, najwyraźniej jedna z was się nie bardzo przyłożyła... hahaha "rzeka oddaje cienie kasztanów białe pagórki jeszcze się puszą ręce gościnnie krzyżem zbierają zręcznie mijają węzły schowane zlotki strojone w różne białości gładzią przykryte czają korzenie chmury żeglują w Twoim spojrzeniu gładko ślizgając jednak nie goniąc drugiej zazdrości szumu falbanek woda pociąga opór daremny nurtem układa wiry w mgławice radość wczesnego wiatru powraca" Posmutniałem i musiałem wersy poprzestawiać, bo wydaje mi się radośniejsze. Nie gniewa się? A co to są zlotki? Pozdrawiam i Sosnę i Ciebie. :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Emilu Spieszymy oboje objaśnić. Nasz nick powstał z ; ''Marlett'' oraz ''Adam Sosna''. Piszemy pod swoimi i wspólnym nickiem. Teraz kwitną kasztany. Zlatujące z drzew kwiaty wprost do rzeki - nazwaliśmy zlotkami. To chyba wiele wyjaśnia i pozwoli lepiej zinterpretować wiersz:) DziękujeMy za czytanie i sugestie. members.chello.pl/a.sosna2/ PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo Dziękujemy za czytanie i odbiór dobrych wrażeń:) ...i za plusk. Majowo pozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu DziękujeMy. Fajnie że wracasz:)) PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łooojeej ale ...świetnie ...i kropa! Uściski! Aluno DziękujeMy. Podwójny ukłon:) :)
Franka Zet Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Wrażenie ? Pozytywne. Lotne zlotki i wiersz lotny, a [quote]chmury żeglują w Twoim spojrzeniu najładniejsze. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi