Magda_Tara Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że umarł bo albo ja albo on! Zobacz sama, jakie świńskie wierszyki co rusz znajduję w jego wyjściowych spodniach... co sobie ludzie o mnie, jego rodzonej niesiostrze, pomyślą! bym chciał pstrągiem... tak mi właśnie spłynęło do zielonej głowy że pstrągiem bym chciał zostać brzydkim potokowym bym się schował przy jakimś omszałym kamieniu i gapił się bym w ciebie gdy pluskasz w strumieniu a ty byś mnie złapała w fikuśne majtusie (tu bym prosił gorąco - te w czarne frędzlusie) i w środku bym wyglądał nie jak potokowy tylko śliczny bobaśny cudny pstrąg tęczowy! a potem bym wesoło pluskał na oliwie "i love you!" pięknie skwierczał w miłosnym porywie w końcu ucichł spełniony w żądzach twojej śliny: tak bym umarł dla ciebie - z twojej bym przyczyny... "dziewczyna z wiersza" pożera Pstrąga Tęczowego, ja pożeram Wstrentnego, a dokładnie jego wiersze :D mniam! Niesiostro Rodzona, wskrześ Go !!! i przywlecz, najłatwiej umrzeć... :((
adolf Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 [quote] Jeśli nie wierzysz w moje szczere słowa, to je wypróbuj i zawsze bądź ze mną: kochaj mnie! Choćby chciał nas zamordować czas - mąż zazdrosny o schadzkę tajemną; choćby nas dopadł sforą głodnych zmarszczek przedwczesną chwilą w starym hoteliku - przecież polegnie w swojej ciemnej walce jeśli mnie kochasz, mój jasny Świetliku! Więc spakuj rzeczy i wymknij się z domu, mim pierwsza gwiazda na niebie zagości i nie mów o mnie nikomu. Nikomu nie można ufać mówiąc o Miłości. Droga przed nami tak odtąd daleka - zatem się pośpiesz. Całe życie czekam. ten najlepszy, najciekawsze pomysły czas - mąż zazdrosny o schadzkę tajemną; dopadł sforą głodnych zmarszczek płynnie się czyta, rytmicznie, czyli jakby to na Nieszufladzie wydedukowano skończyłeś polinistykę, bo to przecież każdy po polonistyce umie pisać sylabootniczne wiersze :D ;P Ogólnie to ja czekam na sonet nie o miłości, ale o egzystencjalizmie ;DDDDD pozdr.
Almare Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 byłem, czytałem( wielokrotnie), pozdrawiam. :)))
Rekomendowane odpowiedzi