lubię latawce Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 ten samolot rozbił się o smutne niebo, potem zaszło coś głupiego w czarnej skrzynce. ból nie istnieje - powiedziało ciało [i dobranoc, spadaj spokojnie, grawitacja nie dotyczy łóżka] już i tak dawno z ciebie wyrosłam. jesteś jakiś węższy w słowach [jakbyś chciał się zmieścić w głowie] ale głowa nie istnieje ręka noga jeszcze tylko masz ramiona [nie otwieraj mi lotniska] - stąd wyruszy ktoś do słońca - ty zapomnij po mnie zostać
adam_bubak Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 oj przygniata, od "potem zaszło coś głupiego w czarnej skrzynce" jest mi coraz smutniej (czyli tak jak lubię :D). Nawiasy nie wybijają z rytmu, płynie się dzięki nim intensywniej, pointa wykrzywiona w podkówkę, (chociaż p w nawiasie mnie gryzie - chyba zbyt często spotykam ostatnio takie zabiegi) Właśnie przypomniałaś mi o funkcji "dodaj do ulubionych" Adam :)
lubię latawce Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej Wstrentny! teraz mojego wiersza nikt już nie przeczyta ;P w oknach oblizywały się kołdry - mniam ;) strach spać ;P dziękuję Ci serdecznie.
lubię latawce Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też mnie wkurza to takie "(p)o", ale nie mogłam się zdecydować, co bardziej chciałabym powiedzieć - po mnie, czy o mnie? ;) pozdrawiam, angie
Boskie Kalosze Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ chodziło mi tylko o to, żebyś TY przeczytała :) To jest Forum on-line, gdzie w każdej chwili mozna kształtować to co się napisało. A skoro przeczytałaś... usuwamy!
lubię latawce Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 absolutnie zostaw ;) to było zakochańcze westchnienie do Twojego wiersza, a nie wyrzut, Boski, przeca wiesz ;) no nie, ALE JESTEŚ! ;p
Boskie Kalosze Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja naprawdę chciałem to napisać tylko dla Ciebie :) Nastrój, tu lotniska a tam Dedale i to co pozostaje w dole tak jakoś skojarzyło mi się... pomyślałem, że zamiast pisać długaśny komentarz: jak, po prostu zacytuję: z czym. Wiem, wiem... poszedłem na łatwiznę ;)
Gość Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Jest bardzo dobitny. Dla mnie; tak jakoś.
lubię latawce Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba mi miło ;) dzięki.
Toby Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 widać niektórym przeloty po prostu nie służą, wiersz dobry z tym że owo p(o) mi troszeczkę zazgrzytało, zachrzęściło, ale,ale generalnie ...odleciałem :) pzdr. t.
Everygrey Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 już i tak dawno z ciebie wyrosłam. jesteś jakiś węższy w słowach - rozwaliłam się, ledwie weszłam na forum i już, wielkie bum...te słowa SĄ...już zapomniałam jakie to miłe uczucie przeczytać dobry wiersz. pozdrawiam:)
lubię latawce Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, niektórym loty nie służą :D /dziękuję i likwiduję ten nawias, Tommy ;) an
lubię latawce Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oranyśku ^ zarumieniłam się dziękuję, mi bardzo miło.
Pancolek Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Spoko jest :) Taki delikatny dla oka; ból jakby z przymrużeniem oka (czyżby melodia się nawet wkradła w wiersz? ;). I ten dystans kupuję, bo przez niego i rozbite niebo czyta się dobrze. Latawczyki, dawaj do Zetki następny i się nie certol. + Pancuś
lubię latawce Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancuś, jakie rozbite niebo? ;> to twarda sztuka, to o nie odbijają się i spadają samoloty ^ a tak w ogóle, to dzięki, miło Cię widzieć, czytać i te sprawy, zostaję w P. tu mam już domek ^ cmok.
Sfinks13 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 ładny wiersz, to wsxzystko serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 czytałam i chyba nie zostawiłam komenta przez roztargnienie...wiosenne, czy cuś tam :) ładnie i co tu więcej gadać... pozdrawiam latawce :)
Rachel_Grass Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 uwielbiam Twoją wyobraźnię, Żelosława :))
lubię latawce Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 dziękuję, Teresko, Rachel i Sfinksie ;) pozdrawiam, żelka ;)
Witek_Zaborniak Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Śmiało zamieśc w dziale dla poezji współczesnej, niech i inni czytają bo niezły. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi