emil_grabicz Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 zapachy lata i szept wiosny w tańczących włosach wiatr pochował w zielonych oczach polnej łąki przymrużył szelma wszystkie słowa nutą konwalii i poziomki rozświetlił niebo snów kolorem a wszystkie myśli - telegramy zaplątał w maki i kąkole pozbierać słowa jak motyle wśród polnych kwiatów wiatr dogonić napisać wierszyk o miłości i usnąć w niebie twoich dłoni
Franka Zet Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Chodzę koło Twojego wiersza, Emilu, już drugi dzień. Zawiera mnóstwo oczywistości, ale dobrze to zebrać razem i przeczytać. Maj tak wiele usprawiedliwa. Podoba mi się delikatna "rymowalność". To ładne [quote]w zielonych oczach polnej łąki przymrużył szelma wszystkie słowa Pozdrawiam :)
Dariusz Sokołowski Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Podoba mi się:) Serio:) Podoba mi się.
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaplatałeś myśli i w kąkole i maki...świetnie! Serdecznie!
Bernadetta1 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 świeży:) a ja mam sentyment do rymowanych...ładnie:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 "nutą konwalii" - no nie kolejny tekst i takie oszustwo, ech MN
Oxyvia Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Ojej, jakie to ładne i liryczne! Naprawdę, to nie ironia, chociaż na tym Forum można tak pomyśleć. Naprawdę bardzo mi się podoba. Uwielbiam takie delikatne, melodyjne, liryczne piosenki. Uwielbiam.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Emilu sublelnie wiosennie ,maj tak nastraja:) PozdrawiaMy.
bad trip Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pzdr.
zak stanisława Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki lirycznie babski, dziwota ze men napisał:) pięknie mnie uwiódł onym:0 cmook Emilu
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 bardzo dobry wiersz - nie wiem czy babski a może męski to chyba nie istotne Pozdrawiam Jacek
Bea.2u Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 zwiewny ładny wiersz :) widzę same pochwały, aż dziw. pozdrawiam /b
emil_grabicz Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Dziękuję bardzo wszystkim za komentarze i ciepłe przyjęcie. Pozdrowienia :)
Rekomendowane odpowiedzi