aluna Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 skrada się się jak złodziej zabiera cenne chwile pędzące dokładając o dziwo kurzych łapek prześmiewczo drwiąc dodaje wagi do wagi nie licząc kalorii cholesterolu wkłada w kieszonki potajemnie recepty na leki nierefundowane zbiera na spotkanie na które wcale a wcale nie czekamy
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Właściwie to ujęłaś... i kurza łapka. Zawsze zatrzymują twoje wiersze. Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 hmm..ciekawie gdzie to się biegło aż dwa razy(:J.
aluna Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Mirku ,odbieramy na tych samych ...falach poezji! Uściski!
aluna Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko Droga ...mam nadzieje że wiesz doskonale ...że to śmierć!!! Ściskam!
aluna Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Dzięki za odzew...!!! Pozdrowionka!
Judyt Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko Droga ...mam nadzieje że wiesz doskonale ...że to śmierć!!! Ściskam! aha, teraz już wiem, nie domyśliłam się,J. dziękuję i o!
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Dziękuje Droga Ty ...Judytko! I o...piszą mi ukryj trochę ..inni za ukrycie...! Czasem juz sama nie wiem jak...? Ściskam!
Judyt Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie wiem(...) dziękuję za to Droga warto to pamiętać(....); J. odwzajemniam resztką sił
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie wiem(...) dziękuję za to Droga warto to pamiętać(....); J. odwzajemniam resztką sił A skąd ta resztka sił...może wieeem! SŁODKOŚCI!
Rekomendowane odpowiedzi