Bernadetta1 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Oxyvio za super interpretacje:)Faktycznie tak miał byc przekaz, choc moze w niektorych momentach uzyłam zbyt dosłownych okreslen:0Ale jest zawsze miło , jesli ktos tak pieknie zinterpretuje:):)pozdrawiam serdecznie
Witek_Zaborniak Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 rozważań wiele by tu snuc jednak według mnie niezwykle trafnie to ujełaś. Byc może trzeba najpierw to przeżyc. Tak niwątpliwie... trafnie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 wspaniały wiersz - szkoda, że nie moja ulubiona forma Wy macie coś w sobie coś takiego, że jeżeli nie zdobędziecie to nienawidzicie zwyczajna przyjaźń odpada Swego czasu nawet zwątpiłem czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną - a jednak jest Pozdrawiam Jacek
Bernadetta1 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Witku:) dzieki za komentarz i wizyte:)
Bernadetta1 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku...taka jest natura kobiet:)moze nie nienawidzimty, ale faktycznie trzymamy sie na dystasns czujac gorycz. A ona juz pozostaje na zawsze, poniewaz kobiece serduszka sa bardzo pamietliwe;)A co do pzyjażni i tak predzej czy później wpadacie w sidła:):)ale tio chyba przyjemne zniewolenie?:)pozdrawiam Beata
zak stanisława Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiatr gwiżdże koło serca serią wyrzutów sumienia zabierawszy bez zmrużenia:) cmoook
Bernadetta1 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiatr gwiżdże koło serca serią wyrzutów sumienia zabierawszy bez zmrużenia:) cmoook dzieki Stasiu za wizyte:)A moze wpadniesz do nas do Krakowa?usciski:)
JacekSojan Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 "kiedy wiatr gwiżdże gdzieś koło serca serią wyrzutów sumienia" - dopowiedziane, niepotrzebnie; robi się kruchta - nie poezja... J.S
Norman_N. Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 początek rzadko bywa bezdomny ma swój adres ulicę dom numer adres to m.in. ulica, numer domu, zatem wyboldowane usunąłbym
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Jacku za podszepty:)pozdrawiam:)
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to byl taki zamysl, zeby to jeszcze podkreslic:)pozdr.
Oxyvia Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. My??? ;-))) To mnie podbudowało, bo ja właśnie z kolei zwątpiłam...
Rekomendowane odpowiedzi